Plastteknik Nordic: Strenometer sætter fokus på materialetest

Software til farvemåling
På Strenometers stand på Plastteknik Nordic kan du bl.a. opleve Metavue VS3200. Det er en berøringsfri farvemåler til at måle på små og komplicerede emner, hvor andre farvemålere ikke kan komme til samt på væsker, pastaer, pulver og gel uden at forurene instrumentet.

Når Plastteknik Nordic-messen i Malmø åbner den 1. december, så er Strenometer ApS blandt udstillerne. Virksomheden har særlig fokus på test af materialeegenskaber som fx farve og materialetykkelse.

Del:

Startskuddet til Plastteknik Nordic går den 1. december, hvor en stor del af den danske plastbranche tager turen over Øresund for at deltage i messen.

Blandt udstillerne er Strenometer ApS, som er specialister inden for instrumenter og testapparater, der er med til at sikre de rette materialeegenskaber.

Virksomheden oplever at det stigende fokus på brug af genanvendte materialer også har medført en øget efterspørgsel på udstyr til materialetest.

Kim Graessler, produktspecialist hos Strenometer
Kim Graessler, produktspecialist hos Strenometer.

Kim Graessler, produktspecialist hos Strenometer, fortæller:

– Vi oplever en grøn udvikling i den danske plastbranche i form af mere genanvendelse. Det medfører i praksis at mange virksomheder udskifter råmaterialerne. Derfor skal der også foretages flere materialetests. Det gælder alt fra klimaskabe til konditionering af prøver inden testene udføres, over fysiske test og æstetik til ældningstest. Kort fortalt vil virksomhederne gerne vide: lever produktet op til forbrugerens forventninger efter mange års anvendelse?

Mød Strenometer på stand D16

På Plastteknik Nordic-messen kan de besøgende finde Strenometer på stand D16, og her vil virksomheden have fokus på værktøjer til farvestyring – både visuelle værktøjer og måleinstrumenter.

Strenometer udstiller sammen med X-Rite Inc., der er en af verdens førende producenter af farvestyringsværktøjer, som foruden eget varemærke omfavner kendte brands som Pantone, Munsell Colors og Macbeth Lighting.

Der vil også være mulighed for at se produkter til måling af fx glans, materialetykkelse (helt ned til 0,150 mm) og kontaktvinkel (overfladespænding), men de besøgende er også meget velkomne til at starte en dialog om andre materialeegenskaber der er relevante at teste.

Kim Graessler, produktspecialist hos Strenometer, siger afslutningsvis:

– Strenometer adskiller sig nok lidt fra de øvrige udstillere på Plastteknik Nordic-messen, og derfor ser vi os selv som et godt supplement. Vi håber at vi kan være med til at gøre det mere attraktivt for endnu flere at besøge Plastteknik Nordic.

LÆS OGSÅ: Danskerne sætter igen præg på Plastteknik Nordic