Se eller gense webinaret: ’Plast i Danmark gennem 100 år’

I sidste uge sendte vi andet afsnit i webinarrækken om plastteknologi: ’Plast i Danmark gennem 100 år’, hvor ingeniør Flemming Christiansen fra SP Group giver et historisk tilbageblik på de første pionerer i dansk plasthistorie. Nåede du ikke at se med, så har du chancen nu.

Del:

Torsdag den 3. september sendte vi andet afsnit af webinarrækken om plastteknologi: ’Plast i Danmark gennem 100 år’ live fra studiet i Industriens Hus i København,

Endnu en gang havde vi besøg af en af branchens mest erfarne og vidende praktikere, Flemming Christiansen, som er plastingeniør og market development manager i SP Group. Rasmus Grusgaard, innovationskonsulent i Plastindustrien, var vært.

Webinarrækken tager afsæt i bogen ’Plastteknologi – den danske fagbog om plast og plastproduktion’, der for nyligt udkom i en ny og 3. udgave.

Dansk plasthistorie

Med over 50 år i plastbranchen har Flemming Christensen oplevet udviklingen i dansk plastproduktion på tæt hold. Det 20. århundrede var på mange måder plastens guldalder, hvor mange spændende materialer, virksomheder og opfindelser så dagens lys og blev grundlaget for en væsentlig del af den danske industriproduktion.

I løbet af webinaret fortsætter Flemming Christensen, hvor han slap og fortæller om udviklingen af den danske plastbranche med fokus på emner som produktionsformer, materialer og applikationer gennem tiden –krydret med konkrete eksempler.

Se første afsnit i webinarrækken: Plast i Danmark gennem 100 år – del 1