Vind 1 mio. dollars for din cirkulære løsning til det amerikanske marked

Danske virksomheder inviteres til at deltage i konkurrencen ”Beyond the Bag”, som går ud på at genopfinde plastposen til fordel for en ny, cirkulær løsning. Vinderpræmien er 1 mio. dollars og en unik indgang til de største amerikanske detailkæder. Deadline er den 10. september 2020.

Del:

I dag bliver der brugt mere end 100 milliarder engangsplastposer per år i USA.

Sammen med verdens største detailkæder søger amerikanske Closed Loop Partners og Danish Cleantech Hub danske virksomheder til at deltage i konkurrencen ”Beyond the Bag”, som går ud på at genopfinde plastposen med nye materialer, designidéer og løsninger.

Præmien er godt 7 millioner kroner til at udvikle det cirkulære projekt og få foden ind på det amerikanske marked.

Indgang til det amerikanske marked

Udvalgte virksomheder vil blive tilbudt at deltage i Beyond the Bag Accelerator, som giver adgang til pilotprojekt-muligheder med Target, Walmart, Walgreens og andre store amerikanske detailkæder.

Danish Cleantech Hub er også initiativtager til Circular City Week i New York den 22.-28. marts 2021 – USA’s største cirkulære event, hvor danske virksomheder kan vise deres cirkulære løsninger frem og opbygge forretning i USA.

Fristen for at indsende idéer i “Beyond the Bag” er den 10. september 2020. Finalisterne præsenteres den 24. november 2020.

LÆS MERE HER: Deltag i “Beyond the Bag”