Knold fejrer 40 års jubilæum hos Aage Vestergaard Larsen A/S

Knold (tv.) og hans kollegaer tager imod hendes Majestæt Dronning Margrethe II ved hendes besøg hos Mariager-virksomheden.

Selvom COVID-19 har gjort hverdagen noget anderledes end den plejer at være, så er der stadig tid til fejring hos Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager, hvor Erik “Knold” Nielsen 1. april kan fejre sit 40 års jubilæum.

Del:

Onsdag den 1. april ryger Dannebrog til tops på genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager. Virksomheden fejrer det første 40-års jubilæum i deres historie.

Erik Nielsen – bedre kendt som Knold – blev ansat den 1. april 1980 og i al den tid – uden en eneste sygedag!

I 40 år er han mødt ind på fabrikken altid glad, hjælpsom og parat til de forandringer der har været i virksomheden gennem tiden. Erik har en viden om plast, der er de færreste forundt og den viden deler han med sine kollegaer.

Endvidere er Erik en meget værdsat kollega – ikke bare som teamleder for dagholdet, der holder de 12 kværne i gang, der sørger for at neddele ca. 40 ton plast hver dag, som vi får ind til genanvendelse – men på hele fabrikken.

Selvom ikke alle medarbejdere er på fabrikken onsdag d. 1. april bliver Erik ikke snydt for at blive fejret med flag, morgenbrød, kage og smørrebrød til alle. Når vi alle igen kan være på fabrikken vil han blive fejret igen ved et større arrangement.