Hvem skal vinde Plastprisen 2020?

I år 2019 var det Camilla Haustrup Hermansen (Plus Pack A/S), der blev hædret med Plastprisen. Nu er der åbnet for indstillinger til dette års uddeling.

Hvert år hædrer brancheorganisationen Plastindustrien et produkt, en virksomhed eller en person, der gør en ekstraordinær indsats for at bidrage positivt til plastbranchens fremtid. Der er mulighed for at indstille kandidater til Plastprisen frem til den 6. marts 2020.

Del:

Nu begynder jagten på den næste modtager af Plastprisen, der første gang blev uddelt i år 1987, og som sidste år gik til Camilla Haustrup Hermansen for arbejdet med at fremme den grønne omstilling i emballagevirksomheden Plus Pack A/S.

Adm. direktør i Plastindustrien Thomas Drustrup håber, at der igen i år vil være mange indstillinger til Plastprisen:

– Vi er i Plastindustrien meget optaget af at formidle de gode historier om vores virksomheder, vores produkter, vores materialer og de mennesker, der er en uundværlig del af branchen. Med Plastprisen ønsker vi at fremhæve og hylde de virksomheder og personer, der gør en ekstraordinær indsats for at bidrage positivt til plastbranchens fremtid. Derfor vil jeg gerne opfordre alle til at indstille potentielle kandidater til Plastprisen.

Traditionen tro bliver Plastprisen uddelt på brancheforeningens årsdag Plastdagen, som i 2020 afholdes den 28. maj, men Plastindustrien vil allerede nu gerne bede om indstillinger til prisen.

Plastprisen 2020 uddeles på Plastdagen den 28. maj i Industriens Hus.

Dernæst vil Plastindustriens bestyrelse i løbet af marts udvælge op til fem nominerede, der konkurrerer om at modtage prisen.

I perioden op til Plastdagen får Plastindustriens medlemmer mulighed for at stemme på de forskellige nominerede. Det sker efter konceptet om, at hver medlemsvirksomhed får en stemme – i tilfælde af stemmelighed er det Plastindustriens bestyrelse, der træffer den endelige afgørelse.

Du kan indstille din kandidat ved at udfylde et indstillingsskema til Plastprisen 2020, der skal sendes til pd@plast.dk senest den 6. marts kl. 12.00 2020.

Vinderen af Plastprisen 2020 vil – foruden hæderen og en statuette af kunstneren Markan Christensen – modtage en check på 50.000 kroner.

DOWNLOAD: Indstillingsskema til Plastprisen 2020