Velkommen til Plastindustriens nye kommunikationsstudent: Anders Nørgaard Christensen

Anders N. Christensen er ny kommunikationsstudent i Plastindustrien.

Den 19. september begyndte Anders Nørgaard Christensen i Plastindustriens sekretariat som ny kommunikationsstudent. Han får bl.a. til opgave at producere indhold til Plast.dk, udsende nyhedsbreve og udvikle foreningens tilstedeværelse på de sociale medier.

Del:

Plastindustrien har pr. 19. september ansat Anders Nørgaard Christensen som ny kommunikationsstudent.

Anders har netop færdiggjort sin bachelor i Teknoantropologi ved Aalborg Universitet København, hvorfor han søger at tilegne sig erhvervserfaring inden, at han fortsætter på en kandidatuddannelse næste sommer.

Anders har tidligere arbejdet som studentermedhjælper og forskningsassistent på Institut for Planlægning ved Aalborg Universitet København.

Her har han arbejdet med en lang række administrative opgaver, samt afholdelse af konferencer og workshops i forbindelse med instituttets forskningsprojekter. Anders har bl.a. været tilknyttet et forskningsprojekt om energiforbrug og -praksis under EU’s forsknings- og innovationsprogram, Horizon 2020.

– Jeg synes, at det er spændende at prøve kræfter med at lave kommunikationsarbejde for en brancheorganisation, der repræsenterer en industri, der er under konstant udvikling og i omverdenens søgelys.

Kommunikationsstudent med en bred vifte af opgaver

Som en del af sekretariatets kommunikationsteam kommer Anders til at arbejde med at videreformidle de mange gode og positive historier, der findes i branchen.

Det skal bl.a. ske ved at producere indhold til hjemmesiden Plast.dk, udsende nyhedsbreve og opdatere Plastindustriens forskellige platforme på de sociale medier.

Udover de mange kommunikationsopgaver, vil Anders også være med til at arrangere og afholde Plastindustriens arrangementer, hvorfor han bl.a. vil være at finde til Netværksdagen 2019.

Hvis du har en god plasthistorie, som du gerne vil have ud til et stort publikum, så tøv ikke med at kontakte Anders eller en af de øvrige medarbejdere i Plastindustriens sekretariat.