Kongskilde Industries A/S fremviser tre pneumatiske løsninger på K-Messen 2019

3D-illustration af Kongskilde Industries 123.5 m2 store messestand til K-messen 2019. Kongskilde kan findes i hal 10 på stand B40.

Kongskilde Industries A/S udstiller innovative pneumatiske løsninger til rensning, separering og transport af plastkomponenter. Virksomheden kan besøges på messen i hal 10 på stand B40.

Del:

Kongskilde Industries A/S deltager på K-Messen 2019 i denne måned, og her vil virksomheden fremvise tre effektive pneumatiske løsninger; Håndtering af kantstrimler, støvafsugning og sortering, og transport af færdige plastkomponenter.

Håndtering af kantstrimler

Kongskildes løsninger til håndtering af kantstrimmel er egnet til forarbejdning af plast, aluminiumsfolie, papir og karton. Effektiv håndtering af kantstrimmel med luftløsninger er vejen til optimering af produktionskapaciteten.

Affald fra produktionsområdet kan fjernes og sorteres med en pneumatisk transportløsning. Det muliggør pladsbesparelse, da de fleksible systemer kan monteres, hvor det bedst dækker behovet – der er ikke behov for at inddrage store område for at installere rørledninger, kværne eller blæsere.

Systemet er også med til at holde indeklimaet i produktionsområdet komfortabelt, da det er med til at fjerne overskudsvarmen fra produktionsmaskinerne.

Afstøvning og separering

Afstøvnings- og separeringssystemer kan anvendes i genbrugsprocesser til at forbedre kvaliteten af genbrugsmateriale og til at fjerne støv og partikler fra arbejdsområdet. Stigende priser for plastmateriale og den øget miljøbevisthed gør det økonomisk fordelagtigt at genanvende plast.

På den baggrund har Kongskilde introduceret AirWash systemet til kombineret rensning og transport af kværnede plastmateriale for genbrug. Uønskede partikler, stringer og støv opsamles i forseglet beholder.

Transport af færdigproducerede plastkomponenter

Kongskilde tilbyder en række forskellige løsninger til pneumatisk transport af færdige plastkomponenter. Uanset om du har behov for at flytte emner direkte fra sprøjtestøbning til emballering eller fra opmagasinering til indpakning, så designer Kongskilde løsninger, der er automatiserede, kompakte og designet til at transportere produkter.

Demonstration af system til håndtering af kantstrimler

Til messen vil det også være muligt at se en live-demonstration af én af Kongskilde Industries pneumatiske løsninger.

– Vi vil demonstrere vores system til håndtering af kantstrimler og vi inviterer alle til at tage del i oplevelsen. Derudover vil vores kompetente salgsteam stå klar til at svare på alle spørgsmål I måtte have om håndtering af kantstrimler, afstøvning & separation og fordelene ved pneumatisk transport, fortæller Kim Johnsen, International salgsdirektør for Industri-divisionen hos Kongskilde Industries A/S.

Fremvisning af udstyr

Udover live-demonstrationen vil Kongskilde Industries også fremvise en række af deres produkter.

  • CVL 700:
    Kongskilde Component Vaccum Loader CVL gør transport af komponenter i portioner til en hurtig og effektiv operation. CVL er konstrueret til at blive en del af Kongskildes industrielle systemer til transport af et bredt spektre af plastkomponenter som f. eks skruelåg til mælk, vand, cola og sportsdrikke og andre lignende komponenter til central lagring. CVL systemet drives af dem højeffektive Multiair FC blæser (frekvensstyret), som er koblet til en speciel vacuum-udskiller/beholder.  Med denne pålideligeløsning løsning kan komponenter effektivt transporteres i portioner til  andet processudstyr, kasser, siloer eller ligende.
  • AirWash 150:
    Kongskildes AirWash-system er designet til effektivt at suge materiale fra granulatorer, blandere og andet procesudstyr drevet af dens egen blæser. Blæseren bruges også til sorteringsprocessen. AirWash-systemet er et støvafsugningssystem, som kan transportere og sorterer samtidigt. Med dens to-trins sorteringsproces er det en effektiv støvafsugning. Materialet flyder lettere så stop undgåes, og omkostninger for stop reducers.
  • ITF Venturi:
    Et ITF system opbygges af Kongskildes standard komponenter til pneumatiske transportsystemer .  ITF systemet er kendetegne ved at materialet transporteres gennem rørsystemet uden at komme i kontakt med bevægelige dele. ITF Venturi-systemet er velegnet til at transportere kontinurlige kantstrimler og papirafskæringer, aluminium og plast med lav til middel produktionshastighed.
  • MultiAir® 1000:
    Kongskilde MultiAir® højtryksblæser er specielt udviklet til  pneumatiske transportløsninger til industrien. En stor fordel er det lave lydniveau og blæserens design, som muliggør placering både indenfor og udenfor produktionsområde samt udendørs installation. MultiAir® sortimentet omfatter forskellige varianter og størrelser, herunder modeller med frekvensomformer til minimering energiforbruget.

K-messen finder sted hvert tredje år og løber af stablen fra den 16.-23. oktober 2019.

Kongskilde kan findes til K-messen i hal 10 på stand B40.

LÆS OGSÅ: Inspiration- og netværksreception danskere på K-messen