Letbæk Plast opkøber Plast-Profilen

Michael Bayer Thomsen, CEO hos Letbæk Plast A/S
Michael Bayer Thomsen er amd. direktør hos Letbæk Plast A/S.

Pr. 1. februar overtager Letbæk Plast A/S virksomheden Plast-Profilen A/S. Opkøbet sker for at styrke Letbæk Plast i forhold til produktion af mindre profiler og rør i forskellige plasttyper. Alle syv medarbejdere fra Plast-Profilen fortsætter i Letbæk Plast efter overtagelsen.

Del:

Letbæk Plast A/S i Tistrup oplyser, at virksomheden opkøber Plast-Profilen A/S i Lønborg ved Tarm med virkning fra 1. februar.

Plast-Profilen er særligt kendt for deres kompetencer i forhold til fremstilling af mindre profiler og rør i forskellige plasttyper, og dermed bliver der tilføjet flere muligheder og produkter til paletten af kundespecifikke løsninger hos Letbæk Plast.

Plast-Profilen har syv medarbejdere, der alle bliver overført til Tistrup.

– Vi bevarer arbejdspladserne, som flytter til Tistrup i løbet af 2019, og vi glæder os til at tage imod de nye kolleger, siger Michael Bayer Thomsen til Jydske Vestkysten.

Han fortsætter:

– Fremadrettet vil Letbæk Plast være i stand til at tilbyde et endnu mere konkurrencedygtigt setup, højere forsyningssikkerhed og øget fleksibilitet i ét samlet partnerskab med vores kunder. Vi samler endnu flere kompetencer i en fælles udviklingsafdeling og alle medarbejdere hos Plast-Profilen vil være en vigtig del af vækstambitionerne hos Letbæk Plast.

Fakta om Letbæk Plast A/S:

Letbæk Plast i Tistrup producerer blandt andet vinduesprofiler kabelbeskyttelser og artikler til landbrug. Produktionen i Tistrup er i høj grad genanvendelse. Plast-Profilen har syv medarbejdere – der flytter med til Tistrup. Dermed når Letbæk Plast i Tistrup op på 47 medarbejdere. I 2017 var væksten på 20 procent, i 2018 11 procent, og i år ventes også to-cifret vækst i procenter.