Virksomheder kan søge støtte til at udvikle grønne forretningsmodeller

Har din virksomhed grønne ambitioner og vil arbejde med cirkulær økonomi? Så er der hjælp at hente og penge at spare i et nyt projekt ved navn ”Øget Vækst gennem Cirkulære Forretningsmodeller i SMV’er”!

Del:

Download informations flyer her.

Et nyt projekt finansieret af EU’s Strukturfond gør det muligt for små og mellemstore virksomheder at få op til 100.000 kroner til konsulenthjælp til udarbejdelse af nye forretningsmodeller indenfor cirkulær økonomi og grønnere omstilling.

Projektet kan fremtidssikre din virksomhed ved at omlægge og udnytte energi, materialer og ressourcer på en grønnere og mere effektiv produktion. Forløbet varer i alt 7 måneder, og koster udelukkende den tid forløbet tager.

Forløbet indebærer blandt andet:

  • Screening af jeres potentiale til at arbejde for forbedring af ressourceanvendelse og cirkulær økonomi.
  • Udarbejdelse af en individuel cirkulær forretningsmodel
  • Støtte til implementeringen
  • Sparring, samarbejde og netværk med andre deltagende virksomheder.

Under udviklingen af en cirkulær forretningsmodel er det muligt at få op til 100.000 kr. til ekstern rådgivning, til at bistå udviklingen mod en grønnere og mere ressourceeffektiv virksomhed.

Ved implementeringen af cirkulære forretningsmodeller, er det muligt med støtte til implementeringen af (dele af) den udviklede cirkulære forretningsplan. Her er det muligt med støtte til investeringssummer helt op til 100.000-500.000 kr.

Information:

Hvis projektet lyder som noget for dig og din virksomhed, så er det muligt, at deltage i informationsmøder to steder i landet:

2. november i Herning, Birk Centerpark 38, 7400 Herning. Tilmelding til arrangementet i Herning foregår via dette link.

6. november i Køge, Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge. Tilmelding til arrangementet i Køge foregår via dette link.

Begge informationsmøder foregår fra 09.00-11.30, med kaffe mm. fra kl 08.30.

Du kan læse mere om projektets baggrund her.

Ansøgning:

Hvis du vil vide mere om din virksomheds muligheder, så kan du kontakte Henrik Nørgaard på henrik@ldcluster.com eller på +45 22 58 82 30 eller Kim Hjerrild på kom@ldcluster.com eller på +45 60 37 72 21.

Ansøgningsfristen forventes at være primo december.