Plus Pack leverer overskud på trods af IT-investeringer

Plus Pack´s regnskab for 2017 viser et overskud på 21,8 millioner kroner, hvilket er et mindre fald i forhold til 2016. Virksomheden forklarer, at det skyldes investering i et nyt it-system samt stigende priser på råvarer.

Del:

Forklaringen på faldet i overskuddet skyldes både stigende råvarepriser samt at Plus Pack i 2017 valgte at investere i et nyt it-system, der skal forbedre virksomhedens samarbejde med kunder og leverandører. Men fremtiden i Plus Pack ser overordnet set meget lys ud. Det fortæller den adm. direktør og medejer, Anders Top Haustrup, i en artikel til Fyens.dk.

– Vi forventer vækst i både omsætning og overskud i indeværende år, og vi regner med, at overskuddet kan overstige de 24 millioner kroner fra 2016. Men vi holder også øje med råvarepriserne, især på aluminium, og her kan en eventuel handelskrig mellem USA og andre lande hurtigt påvirke os negativt. Men alt i alt ser det fornuftigt ud.

Han fortsætter:

– Alle ved, at det kan være tungt og dyrt med et nyt it-system, men nu har vi fået det på plads, og det er helt nødvendigt for vores fremtidige udvikling. På den baggrund kan vi godt leve med resultatet og betegner det som tilfredsstillende, selv om det er lidt mindre end året før.

Kunder fra hele verden

Virksomheden producerer en del af de emballagebakker i aluminium eller plast, der bruges til at indpakning af færdigretter, der kan købes i supermarkederne i både Danmark og udlandet.

Det er dog i særlig grad Holland, Tyskland og Frankrig, at virksomheden eksporterer allermest til. Men Plus Pack er også begyndt at tiltrække kunder fra Australien, Sydkorea og Canada, fortæller den administrerende direktør til Fyens.dk.

Plus Pack A/S
Søskendeparret Camilla Haustrup Hermansen og Anders Top Haustrup overtog i 2015 Plus Pack A/S fra faderen, Steen Haustrup. Her fik Anders posten som adm. direktør, mens Camilla blev direktør for forretningsudvikling og marketing samt medlem af bestyrelsen. Foto: Rico Feldfoss.