Andertech inviterer til gratis teknisk seminar i uge 44

Er du nysgerrig på nye teknologier indenfor Plastindustrien som fx robotter og digitaliseret kvalitetskontrol? Andertech åbner 31. oktober og 1. november dørene for et teknisk seminar, hvor du kan høre mere om de nye teknologier indenfor industri 4.0.

Del:

Over de seneste år har flere nye digitale teknologier set dagens lys, og robotter, fuldhydraulisk sprøjtestøbning samt digital kvalitetskontrol er alt sammen blevet en del af den nye virkelighed.

I den forbindelse afholder virksomheden Andertech A/S i samarbejde med blandt andre Eastman, Milacron, Albis og Somos i uge 44 et teknisk seminar, der har til formål at sætte fokus på de nye teknologier.

Det tekniske seminar løber af stablen over to dage, henholdsvis tirsdag den 31. oktober og onsdag den 1. november. Programmet er identisk begge dage, og er tiden knap, er det muligt blot at komme enten i løbet af formiddagen eller eftermiddagen.

Nye teknologier og live demoer

Seminaret inkluderer to foredrag samt frokost og networking, og kører i alt i fire blokke, inddelt i for- og eftermiddag på de to dage. Se det fulde program nedenfor.

På seminaret vil der desuden være mulighed for at opleve live demoer af de forskellige nye teknologier i det tilstødende Tech Center Humlebæk.

Så skal man eksempelvis se foredragene om formiddagen, er det altså muligt at fortsætte i Tech Centret i løbet af eftermiddagen. Oplev blandt meget andet:

  • Sidste nyt indenfor robotter og kværne
  • Whisper 4.0 terminaler, der visualiserer og registrerer live produktionsdata
  • Eksempel på digitaliseret og integreret kvalitetskontrol
  • Fuldelektrisk, servohydraulisk og fuldhydraulisk støbeteknologi

Læs mere om de mange forskellige cases, som kan opleves, i invitationen på Andetechs hjemmeside.

Program

Det fulde program er vist nedenfor. Bemærk, at programmet er identisk for begge dage.

  • 09:00 – 09:30 Friskbrygget kaffe, demo og netværk
  • 09:30 – 10:15 Industri 4.0 – i gang på en uge – v. Erik Sten Andersen / Andertech
  • 10:30 – 11:15 Eastman’s nye BPA-frie materialer v. Sophie O´Nions og Richard Lam / Eastman
  • 12:00 – 13:00 Frokost, demo og netværk
  • 13:00 – 13:45 Industri 4.0 – i gang på en uge – v. Erik Sten Andersen / Andertech
  • 14:00 – 14:45 Eastman’s nye BPA frie materialer v. Sophie O´Nions og Richard Lam / Eastman
  • 16:00 – Tak for i dag

Tilmelding

Tilmelding sker pr. mail til info@andertech.dk. Noter i emnefeltet, hvilken dag og hvilket tidsrum (for- eller eftermiddag), du ønsker at reservere plads til. Det er gratis at deltage.

Seneste frist for tilmelding til arrangementet er onsdag d. 25. oktober. Har du spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte Hans Bager Nielsen på hbn@andertech.dk.