Stifter af Bogense Plast – Freddy Tindhof – er nyt æresmedlem af Plastindustrien

Freddy Tindhof (tv.) ses i forbindelse med overrækkelsen i selskab med Søren Ulstrup (th.), der er bestyrelsesformand for Plastindustrien samt adm. direktør i Ulstrup Plast (en del af SP Group).

I forbindelse med Plastdagen 2017 blev Freddy Tindhof, stifter af Bogense Plast, udnævnt til æresmedlem af Plastindustrien. Han modtager bl.a. hæderen for sin mangeårige indsats for at fremme automatisering og robotter på Bogense Plast.

Del:

Foran repræsentanter fra hele branchen blev Freddy Tindhof den 4. maj udnævnt til æresmedlem af Plastindustrien i forbindelse med Plastdagen 2017.

Det var Søren Ulstrup, bestyrelsesformand for Plastindustrien og adm. direktør i Ulstrup Plast, der kunne løfte sløret for tildelingen af et æresmedlemskab til Freddy Tindhof:

– Freddy har i over fyrre år drevet sin egen virksomhed, og han er i dag skyld i, at Bogense Plast er en af landets flotteste og mest moderne sprøjtestøbevirksomheder, hvor der er et ambitiøst fokus på robotter, automatisering, orden og systematik.

Søren Ulstrup nævnte også, at Freddy Tindhof altid har haft fokus på at fastholde arbejdspladser i Danmark:

– Bogense Plast beskæftiger over 100 medarbejdere, og Freddy har altid været tro overfor sin holdning om, at virksomheden skal producere i Danmark. Dermed har han været stærkt medvirkende til mange medarbejderes daglige brød i Danmark, og generelt driver Freddy sin virksomhed ud fra reelle, sunde og menneskelige hensyn.

Æresmedlemmet Freddy Nielsen udtaler selv, at han er meget taknemmelig for udnævnelsen:

– Jeg er både stolt og rigtig glad for æresmedlemskabet af Plastindustrien. Der er dog ingen tvivl om, at jeg også gerne vil fremhæve min kone, som har en rigtig stor andel i, at det hele er lykkedes.

Freddy Tindhof har også været særdeles aktiv i Plastindustrien – bl.a. ved i en årrække at være formand for foreningens Sprøjtestøbesektion.

Et æresmedlemskab giver – udover hæderen – gratis adgang til middagen i forbindelse Plastindustriens årsdag resten af livet. Freddy Tindhof er det kun anden person, der bliver udnævnt til æresmedlem i Plastindustriens historie. Tidligere er æren tilfaldet Jens Uhl Nielsen (DKI Plast).

Freddy Tindhof har igennem også haft mange politikere på virksomhedsbesøg på Bogense Plast – her er det den daværende europaminister Nicolai Wammen (S), der bliver vist rundt.