Plastmo overtager fuldt ejerskab af polsk datterselskab

- Overtagelsen kommer ikke til at koste arbejdspladser i Danmark, tværtimod. Det fulde ejerskab af Plastmo Polska vil medføre øget aktivitet i hovedsædet i Ringsted, siger administrerende direktør André Thomsen, Plastmo A/S.

Den 21. februar overtog Plastmo A/S, der leverer regnvandsløsninger, det fulde ejerskab af det polske datterselskab Plastmo Polska, der tidligere har været drevet af lokale partnere. André Thomsen, adm. direktør i virksomheden, fortæller, at overtagelsen baner vejen for et øget salg i Central- og Østeuropa.

Del:

Plastmo A/S, som leverer regnvandsløsninger til byggeriet, overtog den 21. februar 2017 det fulde ejerskab af det polske datterselskab, Plastmo Polska, der ligger i udkanten af Warszawa. Plastmo Polska blev etableret i 1992 og har indtil nu været drevet af lokale partnere. Overtagelsen er en del af Plastmos vækststrategi og skal styrke Plastmos position på det central– og østeuropæiske marked.

– Overtagelsen af Plastmo Polska medfører, at vi kan forfølge vores planer om at øge salget i Central- og Østeuropa, hvor der er fuld gang i byggeriet, og hvor vi ser stort potentiale i at afsætte vores regnvandsløsninger og introducere nye produkter fra det brede Plastmo-program, siger administrerende direktør André Thomsen, Plastmo A/S.

Plastmo Polska har p.t. 35 ansatte, som håndterer både produktion, lager, markedsføring og salg. Selskabet står for lidt under 10 procent af den samlede omsætning i Plastmo-forretningen.

– Overtagelsen kommer ikke til at koste arbejdspladser i Danmark, tværtimod. Det fulde ejerskab af Plastmo Polska vil medføre øget aktivitet i hovedsædet i Ringsted. Vi forventer at centralisere en række funktioner og skabe synergi ved at udnytte vores effektive produktion, lager og logistisk i Ringsted til at levere regnvandsløsninger i Central og Østeuropa, siger André Thomsen.

Plastmo A/S:

Plastmo A/S er markedsleder i Danmark inden for løsninger til håndtering af regnvand i form af tagrender, dræn, faskiner og lette tagløsninger. Selskabet er en del af Plastmo Nordic divisionen, der opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Polen med en omsætning på ca. 250 mio. kr. om året og 100 medarbejdere. Plastmo A/S blev stiftet i 1958. Virksomheden har hovedkontor og produktion i Ringsted og ejes af den internationale koncern ACO, som omsætter for 5,3 mia. kr. om året og er verdensledende inden for linjeafvanding.