RPC Superfos fik mange nye kontakter på FoodTech-messen

RPC Superfos var på plads på FoodTech-messen i Herning med en stor udstillingsstand.

Emballageproducenten RPC Superfos var naturligvis på plads, da FoodTech-messen blev afholdt i Herning i starten af november. Virksomheden fik mange nye kontakter, og der var stor interesse for et bæger, som var indstillet til en FoodTech Award 2016.

Del:

RPC Superfos er ikke bleg for at deltage gerne i messer i Danmark og i udlandet, da messedeltagelse giver helt særlige rammer for kundedialog.

Det er nemlig mødet mellem mennesker og chancen for at vise konkrete løsningsmuligheder, der gør messer til et holdbart koncept. Derfor var RPC Superfos, der udvikler og producerer plastemballage, også med på FoodTech i Herning i starten af november.

Søren Marcussen, Regionaldirektør i RPC Superfos, fortæller:

– Vores indtryk er, at FoodTech er rigtig godt besøgt af fagfolk fra mejeribranchen, og vi er tilfredse med den interesse, vi oplevede for vores stand og for vores brede sortiment af emballageprodukter. Et af dem – et kundetilpasset bæger med skruelåg til pålægssalater, som var indstillet til FoodTech Award 2016 – fik ekstra opmærksomhed.

Søren Marcussen uddyber:

– Bægeret gav os et godt udgangspunkt for en snak med såvel eksisterede som potentielle kunder. Desuden oplevede vi, at en del besøgende spurgte ind til de mange varianter af bægre med ske i låget, som vi tilbyder fødevareproducenterne.

RPC Superfos vurderer, at messens dag 2, var den mest besøgte. Samlet set har deltagelse i FoodTech givet plastemballageproducenten mange nye kontakter at følge op på efter messen.

LÆS MERE: Besøgsfremgang på FoodTech-messen i Herning