Palsgaard introducerede Einar på K-messen

Palsgaard var talstærkt på plads til K-messen, hvor de fremviste den nye produktserie Einar.

Virksomheden Palsgaard A/S introducerede på K-messen i Düsseldorf Einar-serien, der er en en ny produktserie af 100 % vegetabilsk baseret polymere additiver.

Del:

De mere end 230.000 besøgende på K-messen i Düsseldorf kunne blandt andet opleve en ny produktserie fra Juelsminde-virksomheden Palsgaard A/S.

Serien består af allerede eksisterende vegetabilsk baserede funktionelle additiver, der nu er samlet under brandet Einar.

Fælles for produkterne i serien Einar er ifølge Palsgaard, at de er baseret på vegetabilske olier, som fx palmeolie, og kan fungere som et fuldkomment alternativ til traditionelle additiver.

Dette er især anvendeligt i fødevarekontaktmaterialer, da produkterne udelukkende består af naturlig vegetabilsk olie, og derfor ikke udgør en sundhedsrisiko, eller giver grund til bekymring blandt forbrugere.

Additiverne kan bruges i producenters masterbatch, og findes også i udgaver, der erstatter de traditionelle antifogging og antistatic komponenter.

I produktserien findes også pigmentfordelings produkter, der har vist sig at være  på højde med og bedre end tidligere anvendte industrielle produkter, og som derved sænker farveomkostningerne.

LÆS OGSÅ: Se billeder fra Plastindustriens event på K-messen