Søren Ulstrup fejrede sin 50-års fødselsdag i Lynge Hallen

Plastindustriens bestyrelsesformand og adm. direktør i Ulstrup Plast A/S – Søren Ulstrup – fejrede i fredags 50-års fødselsdag i Lynge Hallen, hvor over 150 mennesker deltog. Se billeder fra receptionen.

Del:

Søren Ulstrup, adm. direktør i Vassingerød-virksomheden Ulstrup Plast A/S og bestyrelsesformand i Plastindustrien, havde i fredags inviteret til reception i Lynge Hallen i anledningen af sin 50-års fødselsdag.

Det var ikke tilfældigt, at begivenheden skulle fejres i netop Lynge Hallen, da Søren Ulstrup er bestyrelsesmedlem i hallen og også medlem af Superbrugsen Lynge’s bestyrelse. Der var mere end 150 mennesker, som i løbet af dagen kiggede forbi og tog del i fejringen.

Søren Ulstrup er også aktiv i brancheforeningen Plastindustrien, hvor han for få uger siden er blevet genvalgt som bestyrelsesformand. Derudover er Søren Ulstrup ligeledes en del af de ledende organer i Dansk Industri og Dansk Arbejdsgiverforening.

Sidste år valgte Søren Ulstrup at afhænde Ulstrup Plast A/S til SP Group A/S for et større millionbeløb, men Søren Ulstrup er stadigvæk adm. direktør i virksomheden, der blev stiftet i 1952 af Søren Ulstrups farfar, Wilhelm Emil Ulstrup.

Virksomheden beskæftiger i dag 165 fuldtidsansatte, og kunderne er særligt globale virksomheder inden for healthcare, agro og fødevarerelaterede industrier.

Blandt talerne til receptionen var Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien og Frank Gad, adm. direktør i SP Group A/S.