Zebicon kåret som årets praktiksted af Erhvervsakademi Kolding

Der var rigtig god stemning på Zebicon, da virksomheden forleden blev kåret som årets praktiksted af Erhvervsakademi Kolding. Ved prisoverrækkelsen var der både diplom, flag, kage og højt humør.

Del:

Zebicon i Billund kunne forleden fejre, at Erhvervsakademi Kolding havde udvalgt virksomheden til at være årets praktikplads – også kaldet ‘Årets IBA Praktik 2016’.

Virksomheden – der er specialister i 3D sacnning –  var blevet indstillet af Birgitte Lærke Andersen, der er forhenværende praktikant i Zebicon, og som i dag er blevet ansat som marketingskoordinator samme sted.

Mere end 80 virksomheder var blevet indstillet til den regionale pris, hvoraf de 5 var nomineret til finalen. Her var der dog ingen tvivl om udfaldet, da dommerne enstemmigt pegede på Zebicon som vinder.

Om baggrunden for sin indstilling, siger Birgitte Lærke Andersen følgende til Billund Online:

Zebicon formåede at få mig integreret i virksomheden, så jeg følte mig som en del af medarbejderstaben og ikke blot en praktikant. Generelt har det været en rigtig stor læning at få et ansvarsområde, så jeg fik en røvfuld, hvis jeg gjorde noget forkert, og ros når jeg gjorde det rigtige.

Birgitte Andersen, Marketingkoordinator i Zebicon

Den 7. juni skal Zebicon dyste i landsfinalen i Odense imod de andre regionale vindere.

Galleri fra prisoverrækkelse