Specialist i 3D-print nyder godt af velbesøgt HI-messe

Det strømmede til med besøgende på HI-messen, og det faldt i god jord hos Jesper Damvig fra Damvig Develop A/S. Virksomheden er specialister i 3D-print, og de har netop opnået en vigtig certificering på dentalområdet.

Del:

Det sydede af aktivitet, da dørene blev slået blev slået op til dette års udgave af HI-messen, der bliver afholdt i MCH Messecenter Herning.

Det præcise besøgstal kendes endnu ikke, men allerede på messens anden dag var en af udstillerne i form af Jesper Damvig fra Damvig Develop meget tilfreds med opbakningen.

– Der er rigtig mange deltagere på HI-messen i år. Man kan mærke, at der er en helt særlig stemning i messehallerne, og det er vi naturligvis rigtig glade for, fortæller Jesper Damvig, der er produktionsansvarlig i Damvig Develop, som har specialiseret sig i 3D-print.

LÆS OGSÅ: Masser af interesse for plast på HI-messen

Damvig Develop havde taget en lang række forskellige eksempler på 3D-printede produkter med på standen, og det var noget, som tiltrak sig opmærksomhed fra de mange nysgerrige besøgende.

– Vi har taget et stort team fra virksomheden med i år med medarbejdere fra både produktion og salg, og de har nok at se til med den store tilstrømning af besøgende, uddyber Jesper Damvig.

Ny certficering på dentalområdet

Mange virksomheder vælger at bruge HI-messen til at fremvise produktnyheder, og Damvig Develop udgør i den forbindelse ingen undtagelse.

Som den første 3D-printvirksomhed i Skandinavien er virksomheden blevet certificeret til at printe drill guides, der bliver brugt i i forbindelse med implantater. Drill guides er baseret på 3D-billeder af patientens mund og sikrer, at tandlægen borer helt præcist i forbindelse med indsættelsen af implantaterne.

Damvig Develop er netop blevet certificeret til produktion af drill guides, der bliver anvendt af tandlæger.

Certificeringen er sket gennem virksomheden 3shape, og det har været en lang proces, hvor Damvig Develop har lavet prøver ud fra 3D-filer for at sikre, at kvalitet og nøjagtighed er i orden.

Drill guides er i hastig fremmarch, og bliver i stigende grad efterspurgt i sundhedsvæsenet, og Jesper Damvig forudser, at produktet i løbet af en kortere årrække bliver standardudstyr.

Derfor glæder Jesper Damvig sig naturligt nok over, at Damvig Develop er med helt fra starten:

– Der er et meget stort potentiale på området, og for os betyder det, at vi breder os over et større segment.