Se Plastindustriens Folkemøde i tweets

På Folkemødet går debatten lystigt rund omkring i teltene, men i høj grad også på de sociale medier. Plastindustrien har i år satset målrettet på også at sætte aftryk på den digitale diskussion – med stor succes. Her kan du få et indtryk af den store aktivitet, der har været.

Del:

Når du kigger rundt blandt tilhørerne ved et debatarrangement på Folkemødet, så er det ikke unormalt, at hovedparten har opmærksomheden rettet mere mod deres smartphones, end mod det der foregår på scenen.

Kommunikationsansvarlig i Plastindustrien Asbjørn Lindsø siger:

– Debatterne på Folkemødet foregår to steder: Live i et telt på Bornholm og parallelt på de sociale medier. Ofte vil der være langt flere, der følger med i den digitale debat uden for teltet. Det betyder, at det bliver utrolig vigtigt at få kommunikeret de helt rigtige budskaber af sted på de helt rigtige måder, så vi sikrer, at vi også slår igennem digitalt.

LÆS OGSÅ: Plastindustrien er nu apå Twitter

En hurtig gennemgang af statistikken viser, at de tweets, Plastindustriens sekretariat har sendt af sted under Folkemødet, er blevet vist mange tusinde gange. Vi bringer nedenfor et udpluk af den megen aktivitet, der har været omkring Plastindustrien på Twitter.

Anerkendende nik

Erhvervskvinden Stine Bosse var blandt dem, der bemærkede Plastindustriens tilstedeværelse på Bornholm.

 

En opgørelse fra Overskrift.dk viste efterfølgende, at Plastindustrien var den 14. mest retweetede på Folkemødet. Lige i hælene på Dansk Industri…

Plast i havet på dagsordenen

Plastindustrien brugte bl.a. Folkemødet til at fortælle om Plastfrit Hav-samarbejdet med Plastic Change og Det Økologiske Råd.

 

Debat om plast med Margrete Auken

SF’s Margrete Auken havde inviteret Plastindustriens miljøchef Helle Fabiansen til en debat om, hvordan vi undgår plastforurening i miljøet.

Affald, genanvendelse og cirkulær økonomi

Cirkulær økonomi og diskussionen af, hvordan vi bedst bruger klodens ressourcer, fyldte meget på årets Folkemøde.

Plastindustrien arrangerede selv en debat om cirkulær økonomi i DAKOFAs telt. Her var Aage Vestergaard Larsen A/S også tilstede med en stand. Derudover var miljøkonsulent Jakob Clemen i en paneletdebat om emnet hos Carlsberg, ligesom Plastindustrien bød ind med kommentarer i flere andre debatter.

Uddannelse til debat

Uddannelse, praktikpladser og mangel på arbejdskraft blev diskuteret mange steder på Folkemødet. Plastindustrien var med.