Plastmageruddannelsen: En erhvervsuddannelse med praktikpladsgaranti

IMG_9365

En erhvervsuddannelse uden praktikpladsmangel? Jo, det findes faktisk! Plastindustriens virksomheder sørger for lærepladsgaranti på plastmageruddannelsen.

Del:

En plastmager arbejder med hænderne og store computerstyrede maskiner og robotter for at lave alt fra vindmøller til mobiltelefoner. Efter fire år som lærling er du uddannet plastmager og har gode jobmuligheder i en stor plastbranche – også i fremtiden.

I skoleperioderne bor du på skolen, hvor uddannelsen foregåre: Den jydske Haandværkerskole udenfor Aarhus. Det er som at være på efterskole – men du får ansvar som en voksen.

Du kan blive plastmager både ved at tage den traditionelle erhvervsuddannelse og ved tage uddannelsen som en EUX, hvor du også får en studentereksamen.

Praktikpladsgaranti for alle der vil uddannelsen

Som en af kun meget få erhvervsuddannelser, så er det på plastmageruddannelsen ikke svært at finde en praktikplads. Ca. 85 procent af eleverne starter uden en praktikplads, men vi finder en løsning for næsten alle. Det er således meget almindeligt, at skolen hjælper eleverne med at skaffe kontakten til den helt rigtige virksomhed.

Plastmageruddannelsen kan derfor være et spændende alternativ til mange af de traditionelle erhvervsuddannelser, hvor det ofte er svært at få en praktikplads. Derfor håber vi også, at I vil have plastmagermuligheden i baghovedet, når I rådgiver jeres elever!

Vi har samlet alt hvad du skal vide om uddannelsen har vi samlet på www.blivplastmager.dk.