Arburg inviterer til åbent hus i Greve

Den 1. juni klokken 9.00 inviterer Arburg til åbent hus hos virksomheden i Greve. Deltagerne kan bl.a. opleve virksomhedens nye elektriske serie ALLROUNDER GOLDEN ELECTRIC, og der er også mulighed for at se nærmere på Freeformeren.

Del:

Den 1. juni fra kl. 9 til kl. 15 præsenterer Arburg de seneste nyheder i Greve og inviterer kunder og interessenter til åbent hus. Arburg fremviser sprøjtestøbemaskiner, Integralpicker og freeformeren i aktion. Du kan høre foredrag, møde eksperter på området og networke med kollegaer fra branchen.

Ny elektrisk serie Golden Electric

Konceptet bag den elektriske Allrounder sprøjtestøbemaskine er både resultatorienteret og økonomisk. Golden Electric serien er ydelsesstærk og energieffektiv. I vores showroom vises en 470 Golden Electric med Multilift Select.

Yderligere vises en Allrounder 320 Golden edition, en maskine fra den kendte standardserie, som er ydelsesstærk og energieffektiv med servohydraulik. Arburg præsenterer også den nye Integralpicker V.

Videreudvikling af freeformeren og Arburg Plastic Freeforming

I modsætning til gængse additive produktionsprocesser smeltes der ved Arburg plastfritformningen (APF) standardgranulater som ved sprøjtestøbning. Freeformeren producerer komponenten af bittesmå dråber fra 3D-CAD-data.

Den egner sig både til industriel additiv fremstilling af enkeltemner, små serier med stor fleksibilitet og til individualisering af emner i store serier. Den innovative løsning giver større frihed til at vælge, kombinere og forarbejde plast samt fremstille tilpassede standardkomponenter som sikrer et støvfrit og lydløst produktionsmiljø.

Program

Kl. 09:00: Dørene åbner

Kl. 10:30: “Nyt fra Arburg”, Steffen Eppler, Arburg A/S

Kl. 11:30: Frokost og get-together

Kl. 13:00: “Nyt om freeformeren”, Didier von Zeppelin, Arburg GmbH + Co KG

Læs mere om arrangementet og tilmelding her.