MELITEKs ejere kåret som ”Årets Ejerleder 2023” i Region Sjælland

MELITEKs ejere er Årets Ejerleder 2023_2

MELITEKs ejere løb den 9. november med sejren som ”Årets Ejerleder 2023” i Region Sjælland og går dermed videre til finalen om at blive ”Årets Ejerleder” på landsplan den 16. november.

Del:

Brødreparret Kim og Jesper Laursen blev 9. november hyldet af PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans som ”Årets Ejerleder” på Sjælland og Lolland-Falster. Prisen gives til en ejerleder, der som frontfigur har haft en central rolle i skabelsen af en ekstraordinær succeshistorie til inspiration for andre ejerledede virksomheder.

”Vi er ydmygt beærede over at modtage denne udnævnelse i det fine selskab af nominerede firmaer. Vi er stolte på vegne af vores medarbejdere, som hver dag arbejder hårdt og dedikeret for at skabe værdi og servicere vores kunder. Æren er deres”, lyder det fra Jesper Laursen.

MELITEKs ejere er Årets Ejerleder 2023_6

Kim Laursen, administrende direktør, fortsætter: ”Vi har haft en fantastisk udvikling, siden vi kom til Nørre Alslev for 20 år siden. Fabrikken er blevet udvidet ad flere omgange, og vi har doblet vores omsætning over de seneste 5 år. Vi forventer at fortsætte væksten de kommende 5 år på eksisterende markeder og med nye bæredygtige produkter til vores internationale kunder i medicinalindustrien.”

PwC og Dansk Erhverv begrunder deres valg af MELITEKs ejere med følgende:

”Jesper og Kim er to ejerledere med et unikt gå-på-mod. Uanset hvor sort det har set ud, eller hvor vanskelige udfordringer de har stået over for, så har Jesper og Kim fundet en løsning. De har formået at eksekvere på en ambitiøs strategi, samtidig med at de har skabt en virksomhed, der hviler på sunde værdier,” fortæller Lars Vagner, partner i PwC i Ringsted.

Casper Klynge, der er vicedirektør i Dansk Erhverv, lægger vægt på, at MELITEK skaber lokale arbejdspladser; ”Jesper og Kim Laursen har med stor dedikation og målrettethed skabt et fantastisk væksteventyr, som både er en succes rent økonomisk, men som også bidrager med arbejdspladser lokalt i Nørre Alslev. De to ejerledere fortjener anerkendelse for den udvikling, som MELITEK har været igennem, og de flotte resultater, de har opnået.”

Læs mere om juryens begrundelse her: Årets Ejerleder 2023 i Region Sjælland er fundet (pwc.dk)

Link til finalistfilm: PwC ÅE 2023 – Melitek v1 (vimeo.com)