Kæmpe interesse for Plastic Pavilion

Interessen for Plastic Pavilion var stor. Søndag d. 2. juli besøgte 100 internationale DTU-studerende udstillingen.

Plastindustriens verdensmålspavillon på Gammel Strand dannede ramme om en lang række forskellige aktiviteter over fire uger i juni og juli. I løbet af udstillingsperioden har flere af Plastindustriens sektioner blandt andet besøgt pavillonen.

Del:
En gruppe uddannelsesaktører besøgte Plastic Pavilion mandag d. 26. juni.

Forbipasserende turister og nysgerrige københavnere lagde vejen forbi Plastindustriens udstilling Plastic Pavilion på Gammel Strand. I udstillingen kunne man opleve mere end 70 forskellige produkter i plast og lære mere om plastens rolle i fremtidige bæredygtige samfund.

Flere af Plastindustriens medlemmer besøgte pavillonen, der også har lagt ”lokaler” til flere møder og receptioner.

Møde for uddannelsesaktører

Mandag d. 26. juni besøgte en gruppe uddannelsesaktører med interesse for plast og grøn omstilling Plastic Pavilion til en uformel og hyggelig netværkssession. De fik en rundvisning i pavillonens udstilling og kunne overvære et oplæg om, hvordan Plastindustrien arbejder med den grønne omstilling på uddannelsesområdet.

Plastindustriens kompositsektion besøgte Plastic Pavilion i forbindelse med sektionens årsmøde.

Årsmøder i pavillonen

Plastindustriens kompositsektion afsluttede sit årsmøde med en rundvisning i udstillingen, som foruden de udstillede kompositdele til blandt andet vindmøller også rummer komposit i selve konstruktionen.

Både vægkonstruktioner og tagplader i Plastic Pavilion er lavet af glasfibermateriale fra Fiberline Building Profiles.

Du kan læse mere om årsmødet i kompositsektionen hér.

Dagen efter lagde PUR-sektionen også vejen forbi pavillonen i forbindelse med sektionens årsmøde. Årsmødet sluttede med en middag på en restaurant i København.

PUR-sektionen rundede sit årsmøde af med et besøg i Plastic Pavilion.

Alle har adgang

Plastic Pavilion er bygget som en udstillingspavillon, hvor alle forbipasserende har adgang. Det giver arrangementerne en uformel og åben karakter, og betyder at andre interesserede også kan overvære aktiviteterne. I hele udstillingsperioden har der været stor interesse og et konstant flow af nysgerrige gæster, som har nærlæst teksterne eller set nærmere på de udstillede produkter.

Plastindustriens sekretariat har været til stede i pavillonen under hele udstillingen og har svaret på spørgsmål fra dem, der kom forbi.

PVC-informationsrådet har lavet denne byhave af brugte PVC-rør.

PVC-informationsrådet holdt et arrangement i pavillonen, hvor blandt andet Ragn-Sells og Klimatorium fortalte om genanvendelse af PVC-produkter.

PVC-informationsrådet står også bag en byhave i genanvendt PVC-plast, der er opstillet ved siden af Plastic Pavilion. Byhaven er en del af projektet Garden to Connect, som handler om at få grønne områder ind i byerne og bidrage til lokal fødevareproduktion.

Søndag d. 2. juli besøgte 100 internationale DTU-studerende udstillingen.

Søndag d. 2. juli besøgte mere end 100 internationale studerende fra DTU Plastic Pavilion. I dagens anledning fik de et eksklusivt foredrag om pavillonen af Plastindustriens adm. direktør Thomas Drustrup og miljøpolitisk chef, Christina Busk.

Det er særligt er turister og internationale gæster, der har vist interesse for udstillingen, men også mange københavnere stoppede op og så nærmere på de udstillede produkter.

Plastindustrien vurderer, at der hver time passerer ca. 100 gæster igennem pavilionen. Når der har været arrangementer, har tallet været højere. Men overordnet set, har der generelt været stor nysgerrighed omkring Plastic Pavilion.

I uge 27 fandt den internationale arkitektkongres UIA World Congress of Architects sted i København. I den anledning var der lagt et særligt eventprogram for Plastic Pavilion med blandt andet flere debatter og foredrag.

Læs mere om Plastic Pavilion hér.