Bliv en del af Plastindustriens Seniorklub

Seniorklubbens besøg hos virksomheden, Meditec A/S, i Helsingør, december 2023

Seniorklubben er samlingssted for alle dem, der har haft et årelangt tilhørsforhold til den danske plastbranche. Der er stadig plads til flere i klubben, som hvert år arrangerer virksomhedsbesøg, udflugter og hyggelige middage for medlemmerne.

Del:

Artiklen er også bragt i Magasinet Plastforum – nr. 30 – 26. april 2024.

Skrevet af Frida Kristina Lund, kommunikationsstudent i Plastindustrien

I Plastindustriens Seniorklub samles pensionerede branchefolk flere gange om året til faglige og fornøjelige begivenheder. Klubbens medlemmer er fortsat meget engagerede i den danske plastbranche – selv om de helt eller delvist har trukket sig tilbage fra aktiv erhvervspraksis.

Fællesskabet i klubben holdes i hævd med spændende arrangementer, der typisk består af virksomhedsbesøg, kulturelle indspark for både medlemmer og ledsagere og selvfølgelig socialt samvær. Klubben afholder desuden to årlige golfturneringer, der plejer at være højdepunkter, som medlemmerne ser frem til.

– Det er bestyrelsens klare opfattelse, at vores arrangementer er yderst velbesøgt og højt værdsat. Vi er en særdeles velintegreret gruppe, som trives i hinandens selskab, og nye medlemmer falder meget hurtigt ind i medlemskredsen, siger Rene Stauning, formand for Seniorklubben.

Mange gode udflugter

Seniorklubbens udflugt til Dansk Designmuseum i København, marts 2024

Senest gik turen til Danmarks Designmuseum i marts 2024, hvor klubbens medlemmer fik en grupperundvisning og kunne opleve den fascinerende udstilling, IRMA – En Designhistorie. Efterfølgende bød programmet på frokost på en nærliggende café med hyggeligt samvær.

I december 2023 drog Seniorklubben mod Helsingør for at besøge Meditec A/S, som fremstiller medicinsk udstyr. De, der havde fornøjelsen af at deltage, fik en særdeles informativ og spændende rundvisning i virksomheden. Dagen blev afsluttet med en herlig frokost i Meditecs lokaler.

Spændende oplevelser i vente

I maj 2024 afholder Seniorklubben generalforsamling i Industriens Hus i forbindelse med Plastindustriens årlige arrangement, Plastdagen. Seniorklubben deltager vanligvis i hele programmet og den efterfølgende festmiddag – i forbindelse med arrangementet får Seniorklubbens medlemmer en fordelagtig rabat.

Seniorklubben nyder middagen under Plastindustriens 75 års jubilæumsfest, maj 2022

Herudover er der flere virksomhedsbesøg under planlægning i 2024, som kommer til at ligge i juni og november. Og så kan både medlemmer og deres ledsagere se frem til en hyggelig udflugt i sensommeren, hvor vejret forhåbentlig giver anledning til at lave aktiviteter udendørs.

For golfspillerne er der arrangeret en turnering den 6. maj på Smørum Golfklubs baner med efterfølgende frokost og præmieuddeling.

Plads til flere medlemmer

Seniorklubben byder altid velkommen til nye medlemmer, som tidligere har været ansat i plastbranchen eller har drevet deres egen selvstændige plastvirksomhed. Hvis man er gået på pension eller nærmer sig afslutningen af sin karriere, opfordrer klubben alle interesserede til at melde sig ind.

Seniorklubbens udflugt til Flakfortet, september 2023

Der er rig mulighed for at få sig en hyggelig snak med både nye og velkendte ansigter. Som fagfælder opstår der ofte en livlig snak om branchens udvikling, og så mindes medlemmerne også store øjeblikke gennem tiden og morer sig med sjove anekdoter.

Medlemmerne af Seniorklubben støtter altid op om klubbens aktiviteter, selvom de ofte holdes på Sjælland. Bestyrelsen vil derfor fremadrettet arbejde på at udvide arrangementerne til også at omfatte resten af landet for at styrke fællesskabet. Bestyrelsen er altid modtagelig for medlemmernes input til nye arrangementer og deres hjælp til at planlægge aktiviteter.

Vil du vide mere om medlemskab af Seniorklubben, kan du kontakte Plastindustriens sekretariat på tlf.: 33 30 86 30 eller sende en mail til pd@plast.dk.