Ditte Lysgaard Vind bliver hovedtaler i Plastic Pavilion under UIA-kongressen

Foto: Ditte Lysgaard Vind

Ekspert i cirkulær design inden for det byggede miljø, Ditte Lysgaard Vind, gæster Plastic Pavilion under UIA World Congress of Architects som hovedtaler på et åbent morgenmøde for arkitekter, designere, konstruktører og andre med interesse for cirkulært byggeri.

Del:

Ditte Lysgaard Vind er en indflydelsesrig figur inden for cirkulær økonomi og design, med særligt fokus på det byggede miljø. Hendes primære fokusområde er at fremtidssikre virksomheder og bygninger ved at fremskynde overgangen til cirkularitet gennem design, innovation og strategiske partnerskaber på tværs af brancher og industrier.

Ditte Lysgaard Vind gæster Plastic Pavilion – Building Sustainable Societies som hovedtaler under UIA World Congress of Architetects til et morgenmøde 5. juli kl. 9:00 – 10:00. Her vil hun dykke ned i forskellige emner, såsom:

  • På hvilke måder kan design og arkitektur spille en central rolle i håndteringen af vigtige globale udfordringer?
  • Hvad kan byggesektoren gøre for at forbedre bæredygtigheden og reducere sit CO2-aftryk?
  • Hvordan kan vi trække på indsigt fra dansk designhistorie?
  • Hvordan kan vi inspirere arkitekter og designere til ansvarlig produktion og til at udnytte affald som en værdifuld ressource?

Sessionen særligt relevant for produktdesignere, industrielle designere, konsulenter, forretningsudviklere, fagfolk inden for bæredygtighed og studerende, der søger praktisk viden om implementering af cirkulære forretningsmodeller.

TILMELD DIG: Du kan læse mere om eventet og tilmelde dig her.