Bliv en del af Plastindustriens Netværk for Energibesparelser

Anders K. Knudsen, miljøkonsulent i Plastindustrien, er tovholder på det nye Netværk for Energibesparelser.

Plastindustriens lancerer et nyt Netværk for Energibesparelser, som skal gøre det muligt for virksomheder at sparre med hinanden og holde sig opdateret på ny viden inden for CO2-reduktion og energibesparende tiltag.

Del:

Plastindustrien lancerer et nyt netværk: Netværk for Energibesparelser.

Energibesparelser er mere relevant end nogensinde før. Energipriserne er stærkt stigende og der er stort fokus på at udfase gas fra produktionen. Dertil kommer det vedvarende fokus på virksomheders CO2-udledning, hvor både den kommende grønne skattereform og samfundets forventninger om CO2-reduktioner sætter rammen for en proaktiv indsats på energibesparelser.

Idéen til det nye netværk blev til i forbindelse med afrundingen af brancheaftalen Plastindustrien, Energistyrelsen og 23 danske plastvirksomheder.

Brancheaftalen, eller i daglig tale PSO-aftalen, løb over en femårig periode fra 2015-2020, og havde til formål at reducere virksomheders energiforbrug og CO2-udledning. Arbejdet kulminerede sidste år med udgivelsen af kataloget: Energibesparelser i den danske plastbranche samt konferencen på LEGO House Den energieffektive Plastindustri.

– Formålet med netværket er at bygge videre på de mange gode erfaringer fra PSO-aftalen og gøre det muligt for virksomheder fremover at sparre med hinanden og holde sig opdateret på dagsordener omkring CO2-reduktioner og energibesparelser, hvor der sker rigtig meget lige nu, fortæller Anders Kildegaard Knudsen, som er miljøkonsulent i Plastindustrien og facilitator af netværket.

Bliv en del af netværket

Kontakt Anders Kildegaard Knudsen, hvis du vil høre mere om netværket: akk@plast.dk.