Mød danske automatiseringsspecialister på Automatik 2020

MCH Automatik Messe 2018 i Brøndby hallen. Foto: Lars Møller/ MCH.

Den 8.-10. september 2020 afholdes specialmessen Automatik 2020 i Brøndby Hallen, hvor du bl.a. kan møde Plastindustriens medlemmer; Damvig A/S, ProInvent A/S, Teknologisk Institut og Zebicon A/S.

Del:

I covid-19 venlige rammer står Automatik 2020‘s udstillere klar til at fremvise deres nyeste produkter og løsninger inden for industriel automatisering, procesautomatisering, hydraulik og pneumatik, robotteknologi og transmissionsteknologi.

Her samles robot- og automationsbranchen for at netværke og opleve en række spændende konferencer og produktdemonstrationer med faglighed, innovation og videndeling i højsædet.

Automatik afholdes hvert andet år i Brøndby Hallen og arrangeres af MCH i samarbejde med toneangivende brancheforeninger.

Zebicon – Oplev automatiseret 3D scanning

Målevirksomheden Zebicon står klar ved stand B1110 til tre intense messedage i Brøndby Hallen, når Automatik-messen igen gør det muligt for erhvervslivet at mødes under trygge forhold.

Automatisering er vejen frem, også inden for emneopmåling og kvalitetskontrol. Dette er tydeligt for målevirksomheden Zebicon, som de seneste år har oplevet en stigende efterspørgsel på de automatiserede løsninger fra GOM.

GOM ScanCobot, som kan opleves på Automatik 2020, er en mobil målestation med kollaborativ robot, der er nem at flytte mellem afdelinger og kan anvendes til on-site målinger af emner op til Ø500 mm.

Oplev nyhederne i Brøndby

På Automatik-messen vil Zebicon præsentere de seneste nyheder inden for 3D scanning og måleteknik. Udover GOM ScanCobot kan de besøgende opleve live-demonstration af den nye ATOS Q, som er en hurtig, kompakt og alsidig 3D scanner.

Her er det også muligt at få en snak om emneopmåling, kvalitetskontrol og automatisering i egen virksomhed.

Plastindustrien er velrepræsenteret på Automatik 2020

Udover Zebicon er det også muligt at møde følgende af Plastindustriens medlemsvirksomheder:

  • Damvig A/S, der er en del af Skandinaviens stærkeste og mest erfarne 3D-print koncern, også at finde på messen, de står klar ved stand B1120.
  • ProInvent A/S, som er en innovativ virksomhed, der gennem udvikling og realisering af automatiske produktionsmaskiner er leverandør til internationalt førende virksomheder, f.eks. Novo Nordisk, Leo Pharma og VELUX. ProInvent kan findes på stand B1022
  • Teknologisk Institut, der udvikler, anvender og formidler forsknings- og teknologibaseret viden til dansk erhvervsliv. Teknologisk Institut kan findes på stand B1406

Du kan finde et kort over messehallen her: Automatik 2020