Roll-o-Matic udstiller energibesparende produktion af affaldsposer på K-Messen 2019

Roll-o-Matic A/S deltager på K-messen 2019, som løber af stablen fra den 16.-23. oktober. Her vil virksomheden udstille en maskine til produktion af affaldsposer med en energibesparende svejsemetode. Virksomheden kan besøges på K-messen i hal 3 på stand B74.

Del:

Roll-o-Matic A/S deltager på K-Messen 2019 i denne måned. Her vil virksomheden fremvise en maskine til produktion af affaldsposer på rulle og en pakkemaskine til automatisk pakning af de færdige ruller i papkasser.

Virksomheden Roll-o-Matic A/S i Vissenbjerg har siden 1967 produceret højteknologisk udstyr til plastindustrien, bl. a. maskiner til produktion af poser på rulle, opspolere til industriel film og diverse pakkeløsninger. Roll-o-Matic skal igen i år deltage i K-messen i Düsseldorf.

– Vi har deltaget i K-messen i mange år, og det er altid en berigende begivenhed. Både i forhold til at vise vores senest udviklede produkter frem og møde nye potentielle kunder, men også i forhold til at møde de andre aktører og se, hvad der rører sig i branchen, siger Birger Sørensen, Roll-o-Matics administrerende direktør.

Fremvisning af maskine til produktion af ‘interleaved’ affaldsposer

På K-Messen 2019 vil Roll-o-Matic udstille en maskine til produktion af affaldsposer (snoreposer) på rulle sammen med en pakkemaskine til automatisk pakning af de færdige ruller.

Poserne er opspolet – interleaved – hvilket vil sige, at poserne bliver adskilt fra hinanden og spolet op enkeltvis. På denne måde kan forbrugeren let tage én pose ad gangen fra f.eks. en æske.

Interleaved poser er meget populære i USA, men de begynder også at blive udbredt i nogle europæiske lande. De færdige ruller bliver lukket med papirtape med et ‘easy opening system’, hvor en snor indvendigt i emballagen gør det let at åbne pakken, som man f.eks. kender det fra emballage til kiks.

Bedre svejsemetoder giver mere modstandsdygtige poser

Roll-o-Matic har udviklet en svejsemetode til at svejse lommen, snoren sættes ind i, som sikrer en høj svejsekvalitet – og dermed en modstandsdygtig pose – samtidig med, at energiforbruget sænkes mærkbart. Maskinen kan producere med flere typer film, f.eks. genanvendt film og diverse typer biobaseret og komposterbar film.

– Vi oplever i hele verden et ønske om at finde løsninger til en mere miljøvenlig produktion af plastikposer. Vi er klar til at støtte vores kunder i den proces. Vi stræber hele tiden efter at producere mere effektivt og mindske energiforbruget. Og vores udstyr er fleksibelt og klar til at håndtere mange typer film, bl.a. genanvendt film, som egner sig rigtig godt til produktion af affaldsposer, fortæller adm. direktør i Roll-o-Matic Birger Sørensen.

K-messen finder sted hvert tredje år og løber af stablen fra den 16.-23. oktober 2019.

Roll-o-Matic A/S kan findes til K-messen i hal 3 på stand B74.

LÆS OGSÅ: Inspiration- og netværksreception danskere på K-messen