Nytårsgaven til lærere der underviser i plast

Plastindustrien kan nu præsentere PLASTLAB-kassen, der er den optimale nytårsgave til lærere, der underviser i plast. Undervisningsmaterialet består af en materialesamling og et ledsagende hæfte med forsøg, perspektiver og en masse viden om plastgenanvendelse. Du kan bestille den gratis lige her.

Del:

Vi er midlertidigt udgået for PLASTLAB-kasser, men vi regner med snart at have en ny omgang klar. 

Hvis du er underviser, så vil Plastindustrien gerne hjælpe dig til lettere og bedre at kunne formidle viden om plast til dine elever og studerende.

Derfor kan du gratis rekvirere vores materialesamling – PLASTLAB – med syv af de mest udbredte plasttyper.  Det overordnede formål med materialesamlingen er naturligvis at gøre modtageren klogere på plast for eksempel ved at vise, at der findes mange forskellige slags plast.

Fokus på genanvendelse og hvordan du kan kende plasttyperne

Et andet vigtigt budskab og fællestræk for plasttyperne er, at de kan genanvendes. Og at det bliver en stor del vores fremtid.

Der følger et undervisningshæfte med i materialesamlingen. I det kan du lære om de forskellige plasttypers egenskaber, anvendelser og genanvendelsesmuligheder.

Hæftet rummer også en række forsøg til typebestemmelse af plast og nogle perspektiver på plast, der kan danne udgangspunkt for gode diskussioner i undervisningen.

Vi tilbyder desværre ikke gave-indpakning, og vi sender kun PLASTLAB-kassen til danske skoler og undervisningsinstitutioner.

Til gengæld er gaven – som enhver rigtig nytårsgave – gratis, du skal dog selv fortælle os, at du gerne vil have den ved at udfylde formularen der findes via dette link. Forsendelserne sker i starten af år 2019.

Vi modtager i øvrigt altid gerne feedback på vores materiale eller inspiration til nye værktøjer til undervisning.

Venteliste til PLASTLAB-kasse - udfyld formularen

Skriv dig op her. Så vender vi tilbage til dig når vi er klar med flere kasser (forventet juni 2019)

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.