Plus Pack blandt verdens bedste: Vinder WorldStar 2018

Fra venstre til højre på foto af prisoverrækkelsen er det Ksenija Garbacenka, Mogens Rask og Camilla Haustrup Hermansen.

Emballagevirksomheden Plus Pack modager en fornem international anerkendelse for et af deres produkter. – Vi arbejder hver dag på at udvikle emballageløsninger, som både er brugervenlige og miljøvenlige, så derfor er vi ekstra glade for at blive anerkendt for dette, siger administrerende direktør Anders Top Haustrup.

Del:

Den fynske emballageproducent Plus Pack vinder en WorldStar 2018 pris for den attraktive og miljøvenlige emballageløsning, Zen SelectionTM Platter.

Plus Pack er den eneste danske  – og skandinaviske – virksomhed blandt de i alt 38 vindere i kategorien ”fødevarer”. Dommernes votering fandt sted i Rio de Janeiro i starten af november, og dommerpanelet bestod af repræsentanter fra 16 emballageforeninger. I alt var der indstillet 318 emballageløsninger fra 38 lande i verden.

– Vi er rigtig stolte over at have vundet en WorldStar 2018. Vi arbejder hver dag på at udvikle emballageløsninger, som både er brugervenlige og miljøvenlige, så derfor er vi ekstra glade for at blive anerkendt for dette, siger administrerende direktør Anders Top Haustrup.

WorldStar eller WPO er en international sammenslutning af emballageforeninger, forbund or andre interesserede parter, herunder virksomheder og brancheforeninger. Se alle vindere fordelt på land og kategori på her.

Prisoverrækkelsen finder sted den 2. maj 2018 i Queensland, Australien.

Plus Pack har derudover også hjemtaget ikke mindre end to flotte Scanstar 2017-priser i tilbage i december. De to priser blev givet  for årets bedste fødevareemballage i Norden og regnes for at være den skandinaviske emballagebranches vigtigste. De regionale priser giver efterfølgende adgang til at deltage i den verdensomspændende konkurrence, WorldStar 2018.