Børnejournalister besøger plastvirksomheder

I anledning af ‘Industriens Uge’ i Trekantsområdet var et par hold af børnejournalister på besøg hos hhv. Fiberline Composites i Middelfart og HN Group i Billund. Det kom der to sjove og informative videoer ud af.

Del:

I uge 44 afholdt trekantsområdet “Industriens Uge”. Ugen er fyldt med events, der har til formål at sætte fokus på industrien og dens vigtighed for området.

Blandt de mange aktiviteter var der også noget for børnene. I samarbejde med Børnenes Hovedstad / Capital of Children var flere hold dygtige børnejournalister fra området på bl.a. Fiberline Composites i Middelfart og HN Group i Billund. Hver gruppe havde fået til opgave at lave en video, der viser industrien set fra børnehøjde.

Magnus, Mikkel og Mathias – tre 5. klasseselever fra Middelfart var på besøg hos Fiberline. Se deres video her:

Jakob, Gregers og Sally – tre 5. klasseselever fra Grindsted var på besøg hos HN Group i Billund, hvor der er rigtig mange robotter. Er det ikke lidt kedeligt at arbejde med robotter og computere hele dagen? Det satte de sig for at undersøge: