Fynsk virksomhed flytter til større lokaler

Roll-o-Matic, der producerer maskiner til plastpose-fremstilling, flyttede i midten af august fra Odense til Vissenbjerg, hvor virksomheden får et langt større produktions- og lagerareal. Det er en forudsætning for, at virksomheden kan vokse, forklarer adm. direktør Birger Sørensen.

Del:

Medarbejderne hos Roll-o-Matic knoklede i døgndrift for at få virksomhedens produktion op i fulde omdrejninger, da virksomheden forleden flyttede de 22 km. fra Odense til langt større produktionsfaciliteter i Vissenbjerg.

I år 2013 blev Roll-o-Matic opkøbt af fonden SE Blue Equity, og det var i den forbindelse, at beslutningen om at flytte blev truffet.

LÆS MERE: Kapitalfond køber fynsk producent af plastikposemaskiner

For virksomhedens adm. direktør Birger Sørensen var det vigtigt, at det nye sted havde rigeligt med plads til både produktion, lager og de mange ansatte. Derudover var det afgørende, at stedet lå tæt på den fynske motorvej, og derfor faldt valget på Damsbovej i Vissenbjerg.

– Det har enorm betydning for vores logistik, at der kun er to minutters kørsel på motorvejen, fortalte adm. direktør Birger Sørensen til Fyens Stiftstidende, der dækkede flytningen intensivt.

Roll-o-Matic forventer mange besøgende

Roll-o-Matic forventer, at mange nuværende og potentielle kunder i den kommende tid vil besøge virksomhedens nye faciliteter, da mange gerne vil se maskinerne før, at de foretager en evt. handel.

– Af gode grunde kan firmaer være kede af at lukke konkurrenter ind for at besigtige en maskine. Ikke mindst i USA. Derfor rejser mange hertil for at studere dem, fortæller Birger Sørensen til Fyens Stiftstidende.

De nye produktions- og lagerfaciliteter er 2,5 gang større end de gamle, og det er bl.a. nødvendigt, da virksomheden har mange reservedele liggende.

– Vi har brugt et års tid på at finde de rigtige lokaler, og det var vigtigt, at der var tale om leje og ikke eje. En virksomhed som vores binder ikke penge i mursten men i udvikling og markedsføring, forklarer adm. direktør Birger Sørensen.