Søg om MUDP-midler til dit miljøteknologiske projekt

Ikke-kategoriseret

Miljøministeriet indkalder ansøgninger om tilskud til demonstration af miljøteknologiske løsninger i fuldskala inden for forskellige områder såsom vand og klimatilpasning, forebyggelse og genanvendelse af ressourcer og færre problematiske kemikalier. Ansøgningsfristen er den 2. oktober.

Del:

Miljøstyrelsen har nu åbnet for ansøgninger til Miljøministeriets Miljøteknologiske Udviklings- og Demonstrationsprogram – MUDP 2015.

Der kan søges støtte til demonstration af miljøteknologiske løsninger inden for områderne vand og klimatilpasning, forebyggelse og genanvendelse af ressourcer, renere luft, mindre støj, færre problematiske kemikalier samt industriens miljøindsats.

Flere plastvirksomheder har tidligere været involveret i projekter støttet af MUDP-midler, hvor især genanvendelse af plast har været et hovedomdrejningspunkt.

For at projekterne kan støttes, skal de kunne fungere som pejlemærker for fremtidens miljøløsninger, hvor vækst/eksport, miljøforbedringer og innovation kombineres på nye måder.

Projekterne skal desuden bidrage til opfyldelsen af en eller flere af regeringens miljø- og erhvervspolitiske målsætninger. Puljen er på 40 mio. kr. og det forventes at der uddeles støtte til 1-2 projekter.

Der er ansøgningsfrist den 2. oktober kl.12, og du kan læse mere om krav til projekter, ansøgning mv. via dette link.

Annonce…###REKLAME###