SKY-LIGHT søger en ekstruderfører/ produktionsmedarbejder

Er du perfektionistisk, har du flair for produktionsanlæg, og finder du det at betjene og optimere ekstrudere og sprøjtestøbemaskiner spændende? så kan du blive en del af vores specialiserede og dygtige ekstruderteam.

Del:

Hos SKY-LIGHT vil du komme til at arbejde i en flad organisation med ledelse og kommunikation i øjenhøjde. Virksomheden vinder og taber i fællesskab, hvilket betyder, at alle roller er vigtige for at lykkes med virksomhedens fremtidige mål. Du får nogle dedikerede kollegaer, som gerne vil dele ud af deres viden – både inden for plastgenanvendelse og driftsoptimering.

En virksomhed som du kan være stolt af at være en del af, da den kontinuerligt minimerer sit ressourceforbrug og miljøbelastning ved at optimere genbrug og egen energiudvinding. SKY-LIGHT er blandt de bedste i branchen til at genanvende plast i nye produkter, og i fællesskab bliver virksomhedens medarbejdere bedre.

Virksomheden søger flere ekstruderførere til sin plastvirksomhed i Varde pga. travlhed. Her vil du skulle bidrage til den fortsatte udvikling og vækst hos SKY-LIGHT. Du skal være med til at sikre driften og arbejde med optimering af ekstruderingsanlæg og sprøjtestøbemaskiner samt robot-udstyr, hvor der fremstilles plastfolie og sprøjtestøbte emner til emballage. Virksomheden lægger vægt på, at du har hænderne skruet rigtigt på og har lysten til at lære – så skal du nok blive klædt godt på til rollen.

Du vil få en bred og afvekslende hverdag og et spændende job

Virksomhedens ekstruderingsafdeling producerer alle ugens dage hele døgnet rundt – også weekender og helligdage.

Du vil arbejde 12 timers vagter på daghold kl. 05.50-18.00 og aften-/nathold kl. 17.50-06.00 efter en fastlagt arbejdsplan, hvor der køres en turnus over 6 uger, hvor du arbejder hver 3. weekend. Du vil blandt andet komme til at arbejde med:

  • Ekstrudere, blanderi og sprøjtestøbere
  • Betjene, optimere og køre med ekstruderingsanlæg og sprøjtestøbemaskiner
  • Lean, lettere vedligehold og fejlsøgning på diverse automationsanlæg og robotter

Dine kvalifikationer

Du kan være uddannet plastmager, procesoperatør eller mekaniker med erfaring fra industrien. Du kan også være ufaglært, men hænderne bør være skruet rigtigt på og gerne med erfaring inden for automatiske produktionsanlæg. Du kan komme i betragtning til jobbet på flere måder – men vigtigst for virksomheden er din indstilling til jobbet.

SKY-LIGHT forventer, at du er:

  • Fleksibel og samarbejdsvillig
  • Serviceminded, effektiv og kvalitetsbevidst
  • Vedholdende og giver ikke op, før en opgave er afsluttet tilfredsstillende
  • Arbejder struktureret og kan holde hovedet koldt i en presset situation
  • Klar til at hjælpe på tværs af faggrænser og deler viden med dine kollegaer

SKY-LIGHT – en markedsledende virksomhed

Hos SKY-LIGHT tages samfundets udfordringer med plast alvorligt, og virksomheden ser sig selv som en del af løsningen. Virksomhedens fokus på miljø og ansvarligt forbrug af ressourcer har været en central drivkraft bag udviklingen af folie og emballager af genanvendt plast. SKY-LIGHT tilbyder i dag markedets højeste andel af genanvendt plast i sine produkter og er i dag i stand til at fremstille fødevaregodkendt plastemballage af op til 100% genanvendt plast. Mellem 85-90% af virksomhedens råvareforbrug består i dag af genanvendt plast – og halvdelen af dette kommer fra genanvendte sodavand- og mineralvandsflasker i PET.

Hvis du vil videre

Er denne stilling noget for dig? Så send din ansøgning og dit CV lige her eller på virskomhedens hjemmeside www.sky-light.dk.

Har du spørgsmål om stillingens indhold, kontakt venligst værkfører Thomas Gerken tlf. 27276511. SKY-LIGHT indkalder løbende kandidater til samtale og slutter rekrutteringsprocessen, når de rette kandidater er fundet.

Ansøgningsfrist snarest muligt.

Løn efter kvalifikationer. Der tilbydes sundhedsforsikring efter 6 mdr. ansættelse.