Gibo Plast A/S overtager Scanvakuum

Ikke-kategoriseret

Den 1. januar 2015 overtager Gibo Plast A/S aktiviteterne i Scanvakuum ApS. Gibo vil gerne ekspandere og udbygge sin rolle som førende udbyder af tekniske artikler i termoformet plast til danske og internationale kunder.

Del:

Scanvakuum – det tidligere Falkenberg Plast, der har fokus på vakuumformning og 5-akset CNC bearbejdning – overtages af Gibo Plast A/S. Scanvakuum ApS er en mindre vakuumformningsvirksomhed i Sorø.

Gibo Plast A/S er en af de førende producenter af vakuumformet plast i Skandinavien til mange forskellige industrier i forskellige materialer. Med fabrikker i både Danmark og Polen har Gibo skabt en platform, der gør det muligt at løse mange typer opgaver; fra lav volumen og høj kompleksitet til det modsatte, hvor der er plads til både større og mindre kunder.

Lars Ravn Bering, administrerende direktør for Gibo Plast A/S begrunder købet som en strategisk satsning med gode synergier. Gibo vil gerne ekspandere og udbygge sin rolle som førende udbyder af tekniske artikler i termoformet plast til danske og internationale kunder.

– Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med Scanvakuums kunder i en god og positiv ånd, siger Lars Ravn Bering.

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Aktiviteter flyttes til Skjern

René Borggaard, ejer af Scanvakuum, begrunder salget med en ændret strategi med ønske om større fokus på blæsestøbning og kompositproduktion i fremtiden.

Kunderne vil fremover blive betjent af Gibos kundeservice funktion i Skjern, hvor den tekniske support også er placeret. Alle medarbejdere hos Scanvakuum er informeret og tilbudt job andre steder i gruppen, der hidtil har ejet Scanvakuum.

Planen er at flytte maskiner og værktøjer til Gibos fabrikker i løbet af 1. kvartal 2015, hvorefter fabrikken i Sorø lukkes.

Gibo Plast er en del af SP Group A/S, der primært producerer formstøbte emner i plast, samt udfører overfladebelægning. SP Group er en førende leverandør af plastforarbejdede emner til industrien i Danmark og har desuden en væsentlig eksport samt produktion fra egne fabrikker i udlandet. SP Group er noteret på NASDAQ Copenhagen og har ca. 1.200 medarbejdere.