PUR-sektionen på Building Green 2014: De bæredygtige fordele ved PUR-isolering skal frem i lyset

Ikke-kategoriseret

Plastindustriens PUR-sektion er for tredje år i træk at finde på Building Green-messen i Forum fra den 29.-30. oktober. PUR-sektionens faglige sekretær, Thomas Brønnum, forklarer, at man i år præsenterer nye generiske miljøvaredeklerationer for isoleringsløsninger i polyurethan.

Del:

Deltagere på Building Green har i år muligheden for at nærstudere en række nye generiske miljøvaredeklerationer (MVD’er) for dels PUR/PIR isoleringsplader og dels for PUR-baserede sandwichelementer.

De nye miljøvaredeklerationer er udarbejdet i et tæt samarbejde med den europæiske brancheorganisation PU Europe.

–  Vi glæder os rigtig meget til at vise de nye generiske miljøvaredeklerationer frem på Building Green, da de er med til at understrege, at PUR er en energieffektiv og bæredygtig isoleringsløsning. Ikke alle danske entreprenører kender til PUR’s mange grønne fordele, men det håber vi, at vores deltagelse på Building Green og de nye miljøvaredeklerationer kan lave om på, fortæller Thomas Brønnum, der er faglig sekretær for Plastindustriens PUR-sektion.

LÆS OGSÅ: PUR-skum til isolering

Derudover kan PUR-sektionen også præsentere et nyt faktaark på dansk med yderligere information om de nye miljøvaredeklerationer:

–  Faktaarket beskriver bl.a., hvordan LCA-studier viser, at den absolut vigtigste livscyklusfase for isoleringsprodukter er brugsfasen. En PUR/PIR isoleringsplade kan således i løbet af dens levetid spare mere end 135 gange den energi, der er blevet brugt til at fremstilleden, forklarer Thomas Brønnum.

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Energieffektive og klimavenlige isoleringsprodukter

På Building Green-messen har deltagerne også mulighed for at se nærmere på de mange forskellige PUR-isoleringsprodukter, der bliver brugt i byggeriet, bl.a. isoleringsplader, isoleringsblokke, sandwichpaneler, kompositpaneler og byggemoduler.

– Alle typer isolering kan være med til at forbedre bygningers energieffektivitet og reducere CO2-udledningen. PUR gør det bare med et meget højt energimæssigt effektivitetsniveau. Derfor kan PUR-isolering være med til at løse problemet med klimaforandringer på en bæredygtig måde, siger faglig sekretær i PUR-sektionen Thomas Brønnum.

Find PUR-sektionen på stand nr. 47

PUR-sektionen deltager på Building Green i Forum 29.-30. oktober 2014 på stand nr. 47.

Sektionens medlemsvirksomheder spænder fra mindre, lokale virksomheder til store globale aktører samt råvare- og maskinleverandører.

PUR-sektionens deltagelse på Building Green støttes af en række af sektionens medlemmer

  • BayerMaterialScience A/S
  • DC-System Insulation A/S
  • Kingspan Danmark A/S
  • LOGSTOR A/S
  • Nortec-Cannon A/S
  • Tinby A/S
  • United Foam ApS

Den europæiske organisation PU Europe er også samarbejdspartner i forhold til PUR-sektionens messedeltagelse. 

Kontakt Thomas Brønnum for yderligere information: 2329 0885 /  tb@plast.dk