Nyt hold af plastspecialister starter op – tilmelding er åben

Ikke-kategoriseret

Plastspecialistuddannelsen på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten starter et nyt hold op den 15. september, og der er stadigvæk åben for tilmelding. Plastindustriens direktør Thomas Drustrup håber, at virksomhederne aktivt opfordrer sine dygtige plastmagere til at opkvalificere sig.  

Del:

 

Fakta:

Klik her for tilmelding til uddannelsen.

 

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Peter Kjærsgaard, uddannelseskonsulent på Den jydske Haandværkerskole:

Tlf.: 2180 7136

Mail: pkk@djhhadsten.dk.

 

Læs også:

             

Plastspecialistuddannelsen er en 1-årig overbygning på plastmageruddannelsen, og det næste hold starter på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten allerede den 15. september. Derfor bør de interesserede – der endnu ikke er tilmeldt – hurtigst muligt kontakte uddannelsen for at få tilrettelagt uddannelsesforløbet bedst muligt i samarbejde med både uddannelsesstedet og praktikvirksomheden. 

Uddannelsen er løbende blevet justeret og evalueret, og der har ikke været mangel på positive tilbagemeldinger fra hverken elever eller virksomheder. Det fortæller Plastindustriens direktør Thomas Drustrup:

– Vi får ufattelig god feedback fra medlemmerne, når deres medarbejdere har gennemført plastspecialistuddannelsen. Virksomhederne oplever, hvordan plastspecialister bl.a. medvirker til, at omstillingstiderne i produktionen bliver reduceret væsentligt, og at der kommer øget fokus på kvalitet og innovation. Derfor kan jeg kun opfordre til, at virksomhederne, hvis det på nogen måde kan lade sig gøre, får de dygtige plastmagere i gang plastspecialistuddannelsen.

LÆS MERE: Plastspecialister forærer industrien 3 mio. kr. og 3000 produktionstimer

Ny viden – nye kvalifikationer

Den 1-årige plastspecialistuddannelse fokuserer på at give eleverne en faglig viden og en række redskaber, som eleverne konkret kan bruge ude i plastvirksomhederne – store som små. Bl.a. giver plastspecialistuddannelsen øget indsigt i:

  • Dybere materialeforståelse og materialeafprøvning
  • Kvalitetsstyring og udvikling
  • Konstruktion og udvikling
  • Projektstyring
  • Kommunikation mellem afdelinger, kunder og samarbejdspartnere
  • Produktionsplanlægning
  • Produktionsoptimering – Lean mm.
  • Økonomi og forretningsforståelse

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Uddannelsesleder for plastafdelingen på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten Allan B. Rasmussen fortæller, at uddannelsen både styrker eleverne og branchen som helhed:

– De kvalifikationer, som en plastspecialist får, matcher de krav, som branchen i stigende grad stiller til deres medarbejdere. Det handler bl.a. om, at de skal være klædt på til det løbende arbejde med at optimere produktionen og både være i stand til at identificere problemet og komme med et bud på, hvordan det skal løses.

LÆS MERE: Plastspecialist sikrer markante besparelser hos Salling Plast

Tilmelding til uddannelsen kan foretages allerede i dag via dette link.