Dan Hill Plast tror på et bedre 2014

Ikke-kategoriseret

Dan Hill Plast i Hornsyld har netop offentliggjort årsregnskab for 2013, og virksomheden kom ud med et positivt resultat på 3,1 millioner kroner. Peder Madsen, der sammen med søsteren Lone Madsen sidder på direktørposten i plastvirksomheden, tror på, at 2014 bliver endnu bedre end 2013.

Del:

Dan Hill Plast, som har hovedsæde i Hornsyld i Østjylland, kom ud af 2013 med et overskud på 3,1 millioner kroner mod 4 millioner kroner året før. Virksomheden – der bl.a. producerer rotationsstøbte plastemner til en lang dække industrier – havde egentlig budgetteret med 4 millioner kroner i overskud 2013, men den missede million slår ikke skår i glæden over de sorte tal på bundlinjen: 

Læs mere om virksomheden: 

 

 

– Vi er interesseret i at vise, at det stadigvæk er muligt at drive produktionsvirksomhed i Danmark, og det synes jeg, at vores regnskab viser, selvom der mangler en enkelt million, udtaler Peder Madsen, der deler direktørposten i Dan Hill Plast sammen med sin søster Lone Madsen.

Dan Hill Plast leverer eksempelvis sikkerhedscontainere til Dansk Retursystem og forskellige produkter til lystsejlads/fiskeri. 

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Blikket er rettet mod nye markeder

Dan Hill Plast var i 2013 udfordret af, at en af virksomhedens største kunder reducerede ordreniveauet med 60%, men virksomheden har allerede blikket rettet mod nye markeder.

LÆS OGSÅ: Dan Hill Plast – plastik med overskud

Ifølge Peder Madsen vil virksomheden i 2014 for alvor gå ind i møbelbranchen ved at præsentere en bred palet af møbeldekorationer under eget navn i løbet af sommeren.

– Det ser vi meget frem til, og derfor tror vi også på, at 2014 bliver en snert bedre end sidste år, fortæller Peder Madsen til Vejle Amts Folkeblad.

Ved udgangen af 2013 havde Dan Hill Plast 39 ansatte og en egenkapital på 21,4 millioner kroner.