Tag med Plastindustrien til Folkemødet på Bornholm

Ikke-kategoriseret

Tilbud til Plastindustriens medlemmer: Fra den 13. til den 16. juni er der Folkemøde på Bornholm. Plastindustrien tager med. Vi håber meget, du vil tage med os!

Del:

Folkemødet er et årligt politisk arrangement i Allinge på Bornholm. Formålet er at samle alle interessegrupper og enkeltpersoner med interesse for demokrati på tværs af politiske partier og holdninger. Det sker igennem uformelle samtaler, taler og møder. Bertel Haarder har kaldt det “en politisk Roskilde Festival med mindre øl og mere snak”.

Læs mere om Folkemødet: 

 

 

Tilmelding/spørgsmål:

Asbjørn Lindsø – 2689 3020 / al@plast.dk 

I år finder Folkemødet sted fra den 13. til den 16. juni, og du er hermed inviteret til at tage afsted med Plastindustrien. 

Vi sørger for det hele:

  • transport til og fra Bornholm
  • forplejning
  • overnatning centralt i Allinge, hvor det hele foregår
  • en liste over relevante arrangementer, når det endelige program er på plads 

Det eneste, du skal gøre, er at afsætte din tid. Du bestemmer selv, hvor mange dage du ønsker at være med.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Gode grunde til at tage afsted

Folkemødet samler hele det politiske Danmark på meget lidt plads, og det er muligt at få nærmest alle i tale. Det er derfor en helt unik lejlighed for at præsentere sine synspunkter overfor dem, der er med til at tage og præge de politiske beslutninger i Danmark!

På sidste års Folkemøde deltog Plastindustrien med både en stand og to arrangementer. Det var en stor succes, der gav en masse positiv opmærksomhed. I år ligger Folkemødet desværre datomæssigt lige efter den eneste dag, hvor det var muligt at afholde Plastdagen i Industriens Hus.

Derfor har vi i år prioriteret en light-udgave af vores Folkemøde-engagement uden egentlige events. I stedet vil vi:

  • være personligt tilstede alle fire dage
  • udnytte netværksmulighederne til at få relevante personer i tale
  • deltage i de mange relevante arrangementer
Tilmelding er åben – begrænset antal pladser

Jo flere vi er, jo stærkere står vi. Derfor håber vi meget, at I vil finde tilbuddet interessant. 

Vi har kun et begrænset antal pladser, så skynd dig derfor at melde tilbage. De fordeles efter først til mølle-princippet. I første omgang inviterer vi bestyrelses- og udvalgsmedlemmer. Dernæst sender vi invitationen videre ud til øvrige medlemmer. Skriv derfor også gerne, hvis du ikke vil deltage.

Vil du med eller har du spørgsmål, så kontakt kommunikationskonsulent i Plastindustrien Asbjørn Lindsø: 2689 3020 / al@plast.dk