Netportal giver bedre overblik over AMU-kurser

Ikke-kategoriseret

Netportalen Amukurs.dk er netop blevet udvidet, så det er endnu nemmere for både medarbejdere og virksomheder at finde og målrette deres valg af AMU-kurser. En af de virksomheder der allerede har taget Amukurs.dk i brug er Fiberline Composites, hvor HR-chef Kirsten Bøjer Dall er en ivrig bruger af portalen.

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

Amukurs.dk er en portal til både industriens medarbejdere og virksomheder. På portalen er det muligt at få et samlet overblik over alle AMU-kurser inden for industriens område.

Med den seneste udvidelse tilbyder amukurs.dk en endnu bredere vifte af kurser og kursuspakker, der nemt og hurtigt findes frem med få klik på computermusen, mobilen eller tabletten.

Målet er, at endnu flere brugere finder vej til at lade sig inspirere og gøre brug af de mange gode muligheder, der er for at efteruddanne sig indenfor AMU-området.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Fiberline Composites og Schur Pack er positive

En af dem, der allerede bruger amukurs.dk, er Kirsten Bøjer Dall, der er HR-chef i Fiberline Composites:

– Inden jeg anbefalede amukurs.dk til mine medarbejdere, var jeg nødt til at tjekke, om portalen var nem tilgængelig og til at finde ud af. Og det synes jeg, den er.

Også Jørn Lau, der er tillidsrepræsentant hos Schur Pack, er tilfreds med portalens muligheder. Jørn Lau har opfordret sine kolleger til at bruge amukurs.dk, da portalen er overskuelig:

– Det er suverænt, at oplysningerne kommer frem så hurtigt. Alle facts er der, både priser og tidspunkter, så man kan sidde og planlægge, hvornår det passer bedst at komme på kursus.

Det er DI – Dansk Industri, 3F Industrigruppen og Dansk Metal, der står bag kursuspakkerne på amukurs.dk.