Medlemsfordel: Få rabat på annoncering hos altomteknik.dk

Ikke-kategoriseret

Plastindustrien har indgået en aftale med hjemmesiden altomteknik.dk – Ingeniørens Indkøbsbog på nettet. Aftalen giver medlemmer for at 25% rabat, hvis de ønsker at oprette en profil og annoncere på hjemmesiden.

Del:

Af Asbjørn Lindsø.

Ønsker din virksomhed at være med i Ingeniørens Indkøbsbog på nettet – www.altomteknik.dk – så kan du så medlem af Plastindustrien gøre det med 25%. Plastindustrien har nemlig indgået en aftale med forlaget ACR Teknik ApS, der står bag siden. Aftalen betyder også, at medlemmer kan få deres pressemeddelelser, produktnyheder, cases mv. videreformidlet på siden.

ACR Teknik ApS havde salgsansvaret for den tidligere så populære Ingeniørens Indkøbsbog. De gule Sider og internettet tog livet af bogen i papirform, men ACR Teknik fik flere flere opfordringer til at videreføre konceptet.

Det gør de nu i form af www.altomteknik.dk. Siden indeholder et stort overblik over tekniske produkter, ydelser, varemærker og agenturer, teknisk viden, som netop var Ingeniørens Indkøbsbogs stærke side. Med massiv markedsføring bl.a. på Google er annoncørerne garanteret synlighed. 

###REKLAME###