Husk det nu: Tilmeld dig Plastdagen 12. juni

Ikke-kategoriseret

Årets Plastdag finder sted den 12. juni i det nyrenoverede Industriens Hus. Temaet er energi, og programmet ligger nu fast. Klima- og energiminister Martin Lidegaard giver sit bud på, hvad vi skal forvente af prisen på el i Danmark, og vi præsenterer en ny energikøbsaftale, der kan være med til at sikre medlemmerne store besparelser.

Del:

Plastindustrien har besluttet at holde flyttedag efter 20 år på Nørre Voldgade 48:

Tilmeld dig her!

Hvornår: 

12. juni 2013

 

Rundvisning i nye lokaler fra kl. 11

Generalforsamling fra kl. 13

Temadag fra kl. 14

Pris: 

895 kr. for hele arrangementet med middag.

Hvor: 

Industriens Hus, Rådhuspladsen
 
Der er et begrænset antal parkeringspladser under Industriens Hus, der fordeles efter først til mølle-princippet. Derudover er der parkeringsmuligheder hos Q-Park i Nyropsgade 42.
 
 

Download invitation:

Plastdag program

 

Fra midt i maj vil Plastindustrien være at finde i det nyrenoverede Industriens Hus på Rådhuspladsen i København. Derfor finder årets Plastdag den 12. juni sted i den imponerende nye bygnings konferencefacilitet, der er Nordeuropas mest moderne.

Arrangement starter kl. 11.00, hvor vi byder på en sandwich og giver mulighed for at bese de nye lokaler. Lokalerne deler vi med Foreningen af Rådgivende Ingeniører og er beliggende på Vesterbrogadesiden af Industriens Hus.

 
 
Minister lægger vejen forbi
Traditionen tro byder Plastdagen på mange relevante oplægsholdere, og programmet er nu på plads.
 
Temaet for Plastdagen vil være energi, og klima-, energiminister Martin Lidegaard har sagt ja til at kommer. Han giver sit syn på det paradoks, som plasten udgør for en fossilfri fremtidh og vil fortælle om, hvad vi skal forvente af prisen på el i Danmark.
 
Hør om muligheder for at spare på elregningen
Plastdagen byder også på en præsentationen af en ny energikøbsaftale, som Plastindustrien har indgået, der kan være med til at sikre medlemmerne store besparelser på elindkøb.
 
SKAT har været på kontrolbesøg på en række plastvirksomheder for at undersøge, om man betalte for meget eller for lidt i energiafgifter. Søren Schou og Kim M. Andersen, begge fra SKAT, vil på mødet fortælle om iagttagelserne fra besøgene og forklare de komplicerede regler. 
 
Vi orienterer derudover også om et nyt projekt, der skal bistå plastbranchen med at finde og finansiere energibesparelser i produktionen, ligesom vi løfter sløret for hvem, der i år løber med prestigefyldte Plastpris 
 
 
Dyrk netværket og sig farvel til den afgående formand
Vi runder dagen af med en middag, der indtages i Dansk Industris spiselokaler på 7. etage med udsigt over Københavns tage. Der vil i det hele taget være rig lejlighed til at netværke med din kolleger i branchen. Vi forventer op imod 200 deltagere.
 
Plastdagen markerer endvidere et farvel til foreningens formand gennem otte år Hans Ulrich, der har valgt at træde tilbage.
 
 
 

Program:

 
11.00: House warming i Plastindustriens nye lokaler i Industriens Hus

Vi viser frem i Plastindustriens nye hjem og byder på en forfriskning og en sandwich.

 

13.00 Generalforsamling 2013 (kun for medlemmer)

 

14.00 Velkomst

Ved formanden for Plastindustrien Hans Ulrich, Ulfoss Plastic A/S.

 
14.05 Dansk Industris syn på klima- og energipolitikken
DI-direktør Tine Roed redegør for, hvordan DI stiller sig til Energiaftale 2020, og til de skridt, der skal tages på vejen imod målene. Hvilke fremtidsmuligheder giver aftalen, og hvordan vil den påvirke den samlede energiregning, som fremstillingsindustrien i Danmark skal betale?

 

14.30 Kaffepause 
 
15.00: Plastens rolle i klimapolitikken og prisen på el
Klima- og energiminister Martin Lidegaard har sagt ja til at tale om sit syn på det paradoks, som plasten udgør for en fossilfri fremtid, og hvad vi skal forvente af prisen på el i Danmark.
 
15.45 Frit energimarked – hvordan køber jeg el billigst?  
Regionschef Viggo Aavang Jensen fra EnergiDanmark fortæller om, hvordan man rationelt tilrettelægger el-indkøb. Han vil også redegøre for den aftale om el-indkøb, som Plastindustrien netop har indgået med EnergiDanmark. 

16.15: Hvad kan branchen selv gøre for at reducere energi til fremstilling af plastprodukter? 
Seniorkonsulent Henrik Teglgaard Lund, NIRAS har undersøgt, hvordan man identificerer og formidler rentabel energieffektivisering i produktionen af plastprodukter. Han har også set på, om plastbranchen har mulighed for at udnytte de tilskud til omstilling til vedvarende energi, som forårets energiaftale åbner op for.

 

16.30 Hvordan undgår du at betale for meget i energiafgifter?
SKAT har været på kontrolbesøg på en række plastvirksomheder for at undersøge, om man betalte for meget eller for lidt i energiafgifter. Søren Schou og Kim M. Andersen, begge fra SKAT, vil på mødet fortælle om iagttagelserne fra besøgene og forklare de komplicerede regler. 
 
17.00 Plastprisen 2013 
Formanden for Plastindustrien Hans Ulrich, Ulfoss Plastic A/S motiverer og uddeler Plastprisen 2013.
 
17.20 Forfriskning
Der serveres en forfriskning på terrasserne på bagsiden af Industriens Hus.

 

18.00 Festmiddag

I Industriens Hus ny spiselokaler på 7. sal ud imod Rådhuspladsen.

 

 

###REKLAME###