Gør emballagen brugervenlig

Ikke-kategoriseret

Tænker din virksomhed i at producere brugervenlig emballage? Resultaterne af et fireårigt projekt om emnet er nu tilgængelige på en ny hjemmeside.

Del:

Af Birgitte Geert Jensen, Arkitektskolen Aarhus
 

Mange oplever jævnligt besvær med at åbne den vare, de har købt. 40 procent af alle forbrugere tænker på brugervenlighed, når de skal vælge produkter. 16 procent vælger lige frem et konkurrerende produkt, hvis de har dårlige erfaringer med emballagen. Fornuftigt emballagedesign, der forbedrer tilgængeligheden, har derfor stor betydning for både salget og for den goodwill et produkt nyder hos forbrugerne.

Teknologisk Institut og Arkitektskolen Aarhus har været de drivende kræfter i et fireårigt projekt med formål at udvikle guidelines til industrien, så forbrugerne lettere kan åbne medicin- og fødevareemballager.

Læs resten af nyheden under annoncen…###REKLAME###

Ny hjemmeside med cases og gode råd

Resultaterne af projektet er nu tilgængelige på hjemmesiden www.brugervenligemballage.dk. Siden henvender sig både til virksomheder og designere, som vil skabe resultater gennem innovation med fokus på brugernes behov. Den er bygget op med praktiske øvelser og gode råd til, hvordan din virksomhed kan forbedre sin emballage, så flest muligt kan håndtere den.

På sitet kan du få et overblik over processen, du skal i gang med, og få gode råd til udformningen af emballagen. Yderligere har du mulighed for at teste din nuværende emballage og beregne, hvor mange der rent faktisk kan åbne emballagen. Sitet kan bruges som guide, opslagsværk og input til metoder og procesforløb, der hjælper dig med skabe resultater i den kontekst, din virksomhed befinder sig i.