PUR-sektionen lancerer webinarrække: Se det første afsnit

Plastindustriens PUR-sektion har lanceret en webinarrække om PUR-materialets mange egenskaber og anvendelsesmuligheder. Se eller gense det første, introducerende webinar om materialet.

Del:

Hvad har skumgummimadrasser, fjernvarmerør, skateboardhjul, kunstlæder, PU-skum og bygningsisolering til fælles? Det hele er lavet af polyuretan.

Plastindustriens PUR-sektion har lanceret en webinarrække om polyuretan – også kaldet PUR.

På det første webinar i rækken løfter R&D Manager Erik Larsen fra systemhuset PLIXXENT sløret for nogle af de mange fascinerende egenskaber og anvendelser, der kan opnås med materialet. Han udfører desuden en live demonstration af PUR-materialets kemiske reaktion.

Bliv klogere på PUR

PUR er måske plastbranchens bedst bevarede hemmelighed og mest alsidige polymermateriale. Massiv, elastomer, stift skum, fleksibelt skum: PUR kan som ingen andre polymersystemer varieres, så man opnår slutprodukter med ekstremt forskellige egenskaber.

Det kan støbes under lavt tryk og med billigere forme, hvilket gør materialet ekstremt velegnet til alt fra designprodukter i små serier til storskalaproduktion af førnævnte produkter.

Vil du have direkte besked om webinarer i rækken om PUR? Tilmeld dig PUR-sektionens nyhedsbrev, hvor vi bl.a. informerer om kommende PUR-webinarer: