Se præsentationer fra webinar om energibesparelser på din virksomhed

Hvordan kommer din virksomhed godt i gang med energibesparelser, og hvor er der typisk store besparelser at hente? Det var temaet på sidste uges webinar, hvor vi fik selskab af en energikonsulent og en medlemsvirksomhed. Læs eller genlæs nogle af pointerne her.

Del:

Den 2. september 2020 inviterede Plastindustrien til et webinar om energibesparelser målrettet plastbranchen.

På webinaret gav Anders Kildegaard Knudsen, miljøkonsulent i Plastindustrien, et overblik over reglerne for energisyn for store virksomheder.

Plastindustriens PSO brancheaftale med Energistyrelsen blev brugt som eksempel på, hvordan virksomheder i plastbranchen har arbejdet med energieffektiviseringer siden 2016.

Se præsentationen her:

Virksomheden Idé-Pro, som er en del af PSO-aftalen, delte i løbet af webinaret ud af gode erfaringer med at indføre energiledelse og fortalte om, hvordan virksomheden har høstet store energibesparelser i sin produktion.

Se præsentationen her:

Ingeniørfirmaet EnergySolution deltog også på webinaret. De kom med konkretet bud på, hvor virksomheder i plastbranchen kan hente energibesparelser, og hvad man kan få ud af en energiscreening.

Desuden gav de indblik i den nye energispareordning samt tilgængelige tilskudsordninger og puljer til arbejdet med energibesparelser. Se webinarets Q&A-session her:

Hvis du er medlem af Plastindustrien og ønsker at se denne præsentation, er du velkommen til at skrive til Plastindustriens miljøkonsulent Anders Kildegaard Knudsen på akk@plast.dk.

Du er også meget velkommen til at tage kontakt til ham, hvis du i øvrigt har spørgsmål til emnet.