Se eller gense Plastic Talk om plastmaterialers egenskaber

Plastindustrien har haft besøg af Erik Moth-Müller, ingeniør og ejer af Futation og MaterialeSampleShop, som havde taget en række plastmaterialer med i studiet til materialedemonstration og -inspiration. Se eller gense webinaret her.

Del:

Den 7. september var Plastindustrien vært for Plastic Talk 2 – et live webinar om funktionelle plastmaterialer med overraskende egenskaber målrettet ingeniørstuderende, designere og andre materialeinteresserede.

Hvis du ikke nåede at se med live, kan du se webinaret her.

På webinaret møder du Erik Moth-Müller, ejer af Futation og MaterialSampleShop, og webinarets værter Rasmus Grusgaard, innovationskonsulent i Plastindustrien og Jo Dietrich, uddannelseskonsulent i Plastindustrien.

Materialedemonstration og inspiration

I løbet af timen bliver du præsenteret for en lang række materialer og overflader, som kan manipulere lys, forhindre bakterievækst, absorbere væske, rense luften, skabe varme, registrere bevægelse, absorbere slag og stød, lede elektricitet og meget andet.

Materialerne med i studiet, og deres egenskaber bliver demonstreret undervejs i webinaret, hvor en række spørgsmål fra dem, der så med, også blev besvaret.

Download en beskrivelse af materialerne præsenteret i Plastic Talk her.