RIAS A/S indfører nye tiltag for at mindske smittespredning

Hos RIAS A/S i Roskilde har man implementeret en række forskellige tiltag for at mindske smitterisiko og forebygge evt. spredning i virksomheden.

Del:

I virksomheden RIAS A/S, der leverer plasthalvfabrikata til industrien, byggeriet og den offentlige sektor, tager man covid-19 meget alvorligt.

Derfor har virksomheden undersøgt, hvad de kunne gøre internt, for at mindske smitterisiko og spredning:

– Da coronakrisen kom rullende ind over Danmark, blev det os hurtigt klart, at vi måtte nedsætte et coronakrise-team til at indføre tiltag for at mindske covid-19 smitterisiko samt evt. spredning i RIAS-regi, fortæller Vibeke Rathmann, HR-ansvarlig i RIAS A/S.

RIAS A/S bakker fuldt op om myndighedernes tiltag, og forventer at alle virksomhedens medarbejdere gør det samme, fortæller Vibeke, hvorefter hun sætter ord på et konkret tiltag hos RIAS:

– For at sikre RIAS’ medarbejderstab, også når de hjemmearbejdende vender tilbage, er der opsat bord- og gulvafskærmning i PLEXIGLAS® rigtig mange steder. Alt dette for fortsat at mindske evt. smittespredning/risiko og for at beskytte alle medarbejdere nu og fremadrettet.

RIAS A/S har udviklet en serie afskærmninger af Plexiglas®, bl.a. denne gulvmodel.

RIAS’ coronakrise-team har arbejdet intenst med at skabe løsninger, som skal skabe tryghed blandt virksomhedens egne medarbejdere.

Resultatet er blevet en serie af afskærmninger, under navnet STAY SAFE. Afskærmninger kan laves i både bord-, loft- og gulvmodeller, og kan laves i klar PLEXIGLAS®, så man fortsat kan have kontakt med sine kollegaer, mens man trygt kan opretholde en behørig afstand til hinanden.

Du kan læse mere om afskærmningerne her: STAY SAFE

Ligeledes har RIAS A/S været en stor spiller i at levere materialer, så som klare folier til blandt andet de visirer, der har været en stor efterspørgsel efter inden for sundhedsvæsenet.

Nye tiltag skal minimere smittespredning og opretholde driften

RIAS er en vigtig spiller i forsyningskæden, og har derfor et stort ansvar for at sikre, at deres kunder får leveret de varer, som de har brug for at opretholde driften.

Derfor har virksomheden iværksat en række tiltag, som skal bidrage til at minimere risikoen for smittespredning og samtidig sikre driften.

Tiltagene hos RIAS lyder:

  • Vi har stoppet alle kundebesøg. Vores sælgere er stadig på arbejde, og selvom de ikke kommer ud til kunderne, så er de altid til at fange på telefonen eller via et web møde, hvor de stadig vil yde den samme gode RIAS service.
  • Alle medarbejdere der ellers kan arbejde hjemmefra vil gøre dette, men er til rådighed som normalt pr. mail og telefon.
  • For at minimere risikoen for vores drift modtager vi ikke besøg på vores salgssteder og lagre uden forudgående telefonisk kontakt. De normale regler ved besøg, såsom at holde behørig afstand og undgå kontakt med vore medarbejdere skal overholdes strikt.
  • Afhenter kunder kan afhente varer efter forudgående telefonisk kontakt, men bedes blive i vognen så længe varerne læsses på bilen.  Diverse papirer afleveres i en dertil indrettet boks ved lagerkontoret. Der står afspritningsvæske ved lagerkontoret, som vi beder om at der bliver anvendt.
  • Vores chauffører og andre transportører er en anden del af vores drift, og vi har derfor bedt dem om at holde behørig afstand og så vidt muligt undgå kontakt med vores kollegaer, kunder og medarbejdere. Det er både for jeres og deres skyld.

LÆS OGSÅ: Virksomheder knokler for at fremskaffe værnemidler