PUR-sektionens årsmøde og temadag 2020 rykker til Odense

PUR sektionen flytter i 2020 temadag og årsmøde til Odenses nye musik-, teater- og konferencehus ODEON. Temadagen indledes med et besøg på HJ Hansens faciliteter i Odense, hvor genanvendelse af PUR er på dagsordenen. Programmet for dagen bliver annonceret i første kvartal 2020, men sæt allerede nu kryds i kalenderen den 14. maj.

Del:

PUR-sektionens årsmøde og temadag 2020 er flyttet til Odenses nye musik-, teater- og konferencehus ODEON.

Det skyldes blandt andet, at temadagen indledes med et besøg på HJ Hansens faciliteter i Odense, hvor blandt andet genanvendelse af PUR er på dagsordenen.

Programmet for dagen bliver annonceret i første kvartal 2020, men sæt allerede nu kryds i kalenderen torsdag den 14. maj. 2020 til årets videns- og netværksevent indenfor dansk PUR industri.

Sæt kryds i kalenderen

Til PUR-sektionens årlige temadag, som samtidig er sektionens årsmøde/generalforsamling, er der lagt op til en interessant dag med virksomhedsbesøg, spændende indlæg, rigtig godt kollegialt samvær og polyurethan-networking.

Rasmus Grusgaard, innovationskonsulent i Plastindustrien og sekretær for PUR-sektionen fortæller:

– Som altid den vigtigste netværksevent i den danske PUR industri. Bestyrelsen er i fuld gang med at sammensætte et spændende program. Kom og bliv opdateret på tekniske og politiske udviklinger, der kan have betydning for din virksomhed.

Muligheden for at tilmelde sig dagen bliver tilgængelig, når vi er tættere på. Temadagen afsluttes med en middag.