Forårets vigtigste dage i PUR-sektionen

SAVE THE DATES – Der er mange spændende og interessante arrangementer i løbet af foråret, vi har her samlet nogle af de dage, der skal skrives i kalenderen.

Del:

Her kan du få et overblik over de vigtigste datoer i foråret for PUR interesserede. Der er flere spændende arrangementer i både ind- og udland, du kan læse mere om de 5 udvalgte dage her.

Polyurethane Solutions Expo, d. 26.-28. marts, München

Besøgende kan på messen se frem til innovative nye produkter der vil blive live demonstreret på messen. Til messen vil der også være mulighed for at blive klogere til flere forskellige foredrag og debatter.

PUR foredrag på Syddansk Universitet v. Covestro, d. 23 april i Odense

Foredraget ”Designing with Polyurethanes – an introduction to the polyurethane world!” er en 2 timers introduktion til PUR-kemi og tilhørende processer, diverse anvendelsesområder samt cases, fremvisning af prøver og live polymeringsforsøg.

Link med mere info kommer.

Temadag i PUR Sektionen, d. 15. maj, Sinatur Hotel i Nyborg

Den 15. maj er sektionens årsmøde/generalforsamling i PUR Sektionen.

Plastdagen 2019, d. 23. maj, Industriens Hus, København

Til Plastdagen bliver Plastindustriens bestyrelse valgt, hvor efter det faglige program starter. Udover det faglige indhold er Plastdagen som altid en unik lejlighed til at styrke dit netværk og skabe nye relationer i den danske plastbranche.

EUROPUR Annual conference, d. 12.-13. juni, Pestana Palace Hotel, Lissabon

Der vil have fokus på cirkulær økonomi og recyceling i branchen.