Wavin etablerer samlet nordisk struktur

Per Dollerup Mikkelsen er ny Nordisk Direktør for virksomheden i de nordiske lande.

Wavin i Danmark, Sverige, Norge og Finland omorganiserer sig nu i en nordisk struktur på flere kommercielle områder. Administrerende direktør i Danmark og Sverige, Per Dollerup Mikkelsen, er blevet udnævnt til Nordisk Direktør for de nordiske lande.

Del:

Wavin i Danmark, Sverige, Norge og Finland omorganiserer sig nu i en nordisk struktur på flere kommercielle områder.  Denne forandring er del af en europæisk forandring, hvor Wavin Group strukturerer sin kommercielle organisation i otte territorier.

Administrerende direktør i Danmark og Sverige, Per Dollerup Mikkelsen, er blevet udnævnt til Nordisk Direktør for de nordiske lande.

– Selv om de fire nordiske markeder er forskellige på mange måder, har de også flere ting til fælles, både hvad angår markedet og kommercielt. Ved at slå dem sammen vil vi kunne udnytte ressourcerne i de fire lande effektivt og videreudvikle en bæredygtig vækst, håndtere fremtidige udfordringer og tilpasse os vores internationale samarbejdspartner, siger Per Dollerup Mikkelsen.

De funktioner, som bliver organiseret i en nordisk struktur, er MarCom, Product Management, Masterdata, Customer Service, Supply Chain, Finance og Logistics. På alle disse områder kan der høstes fordel af markante ligheder og synergier.

Product Management, Master Data og MarCom vil således blive organiseret i en rent nordisk marketingstruktur under ledelse af Nordisk Marketingchef, Henning Stabell, tidligere Marketing & Product Manager i Danmark.

Med denne forandring vil Wavin blive styrket yderligere, hvilket vil sætte virksomheden i stand til at håndtere fremtidige udfordringer og fortsætte sin bæredygtige vækst på alle fire markeder.

Wavins salgsvirksomhed fortsætter med at være organiseret i en struktur, der ligner den tidligere, med nationale salgsorganisationer, som befinder sig tæt på og er tilpasset til virksomhedens samarbejdspartnere, og den ledes som et nordisk foretagende.

LÆS OGSÅ: Wavin fejrer 60 år med manér